Új profil skinek érkeztek az Esport1 Piacra, főszerepben a LoL, a CS:GO, a VALORANT és az R6s

Új profil skinek érkeztek az Esport1 Piacra, főszerepben a LoL, a CS:GO, a VALORANT és az R6s

Összesen 12 új darabbal készültünk Nektek júliusra!

Az elmúlt hónapokban folyamatosan dolgoztunk azon, hogy minél jobb, minél szebb profil skineket készíthessünk el Nektek, amelyekkel aztán feldobhatjátok az Esport1 profilotokat. Most egy újabb generáció érkezésének jött el az ideje, új LoL, CS:GO, VALORANT és R6S témájú skinek közül válogathattok.

Új CS:GO skinek

Új VALORANT skinek

Új R6S és LoL skinek



Ahogy eddig, úgy most is 100 E1 pontba kerül egy szett, így voltaképp egyetlen Heti Küldetés teljesítésével lecsaphattok bármelyikre. De mit is ad a profil skin?

A csomagnak köszönhetően új hátteret kap a bárki által megtekinthető profiloldalad.

Illetve a kommentjeid is teljesen új csomagolásban jelennek meg az oldalon.

A skinekkel kifejezheted, hogy melyik játék is áll hozzád a legközelebb, illetve azon belül melyik hős, skin, karakter az abszolút kedvenced.

Ha esetleg ebben a felhozatalban nem szerepel a kedvenc karaktered, vagy kedvenc játékod, akkor nézd meg a többi elérhető skint is a boltban, hátha találsz olyat, ami a szívedhez közel áll. Ha úgy sincs, írd meg nekünk kommentben, hogy milyen bőrt látnál szívesen az oldalon, mi pedig igyekszünk elhozni azt!

Ne feledjétek, ismét hétvége jön, vagyis csomó király küldetéssel várunk titeket, na meg a mai nap az utolsó, hogy benevezhettek a Nitro Concepts D12 gamer asztal küldetésére is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!