Regisztrálj a MindiGO TV-re, kapd el a pillanatot EsportGurun és nyerj egy csomó RP-t!

Regisztrálj a MindiGO TV-re, kapd el a pillanatot EsportGurun és nyerj egy csomó RP-t!

Ha Te vagy a szerencsés, akár több ezer RP is ütheti a markod.

Szereted játszani a League of Legendset? Rajongsz a profi LoL meccsekért? Akkor itt a nagy lehetőség, hogy feltöltsd a LoL-os pénztárcád több ezer RP-vel. Mindössze néhány feladatot kell teljesítened, hogy esélyed legyen megnyerni a Riot pontokat. 

1. lépés: Regisztrálj a Mindigo TV oldalán!

Mindössze néhány kattintásba kerül csak és azonnal hozzáférsz több online TV csatornához. Ezek között megtalálod az EsportGurut, amely jelenleg az egyetlen olyan felület, ahol minden nap 16:00-tól 22:00-ig e-sport és gaming tartalmat fogyaszthatsz.

Facebook és Google fiókkal, de akár egyszerűen egy általad választott e-mail címmel is létrehozhatod saját Mindigo TV fiókodat, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy az EsportGuru adásait nézhesd.

2. lépés: Nézd a League of Legends közvetítéseket az EsportGurun!

Kapcsolj oda a K&H MNEB összecsapásaira és az LEC 2020 Nyári Szezonjának mérkőzéseire, hogy magyar nyelven élvezhesd a legizgalmasabb párharcokat. Július 3-án 17:30-kor élőben követheted az LEC 2020 Summer 8. meccsnapját, ahol már várnak rád a kiosztásra kerülő RP-k.

3. lépés: Kapd el a pillanatot!

Az adásokban elrejtenek majd olyan képeket és felugró popupokat, amin az EsportGuru, az e-sport csatorna szerepel valamilyen formában. Neked ekkor kell izzítani a képernyőmentés funkciót, amin látszódnia kell a teljese képernyőnek, így a regisztrált nevednek is.

4. lépés: Küldd el a képet e-mailben!

Ha megvan a kép, akkor irány a levelezőalkalmazás, ahol az esportguru@esport1.hu-t kell begépelned a "címzett" mezőbe. Fontos! Minden játékos csak egy képet küldhet, vagyis hiába küldesz több képet, csak az elsőt fogadja el a játék lebonyolítója.

5. lépés: Várakozz türelmesen!

Ha Te vagy a legszerencsésebb, akkor kisorsolja a rendszer a nevedet és máris a tiéd az RP csomag.

  • 1. sorsolás: 2020. július 11.
  • 2. sorsolás: 2020. július 18.
  • 3. sorsolás: 2020. július 25.
  • 4. sorsolás: 2020. augusztus 1.

Közel 100 000 RP kerül szétosztásra a nyereményjátékban részt vevők között, szóval megéri elkészíteni azokat a screenshotokat! A részletes szabályzatot itt találod.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!