Egy játékos szerint van ellenszere a szkriptnek a FIFA20-ban

Egy játékos szerint van ellenszere a szkriptnek a FIFA20-ban

Korábban már tettek rá utalást, és egyesek biztosak benne, hogy létezik a script a FIFA20-ban, de most egy játékos úgy érzi felfedezte az ellenszerét és közzé is tette.

Egy jó ideje már kerint a közösségen belül, hogy a FIFA-sorozatban bizony megtalálható a meccseket szétziláló szkript mechanizmus. Ilyenkor nem nagyon tud mit csinálni az egyik fél és kénytelen csak külső szemlélőként figyelni az eseményeket, időnként neki kedvez a szituáció, de sok esetben csak elszenvedője a furcsa helyzeteknek és góloknak. Az AI és a mérkőzés képe megváltozik és ilyenkor természetellenes dolgok történnek a mérkőzésben, és hiába derültek már ki dolgok korábban, az EA Sports továbbra is tagadja ennek létezését.

Most egy játékos Redditen tárta fel nagy észrevetéleét, miszerint a szkript létezik a FIFA20-ban is, és részletesebben azt is leírta, hogy milyen dolgok idézhetik elő. Az ő magyarázata szerint az egyik dolog, ami képes előhozni a játékban a szkript aktiválódását, az a labdabirtoklás, és ezen keresztül vázolta fel a kick-off gól meglétét is. Seedsrevolution szerint:

"Például a kick-off gólok azért fordulnak elő gyakran, mert az algoritmus azt látja, hogy a játékszerrel rendelkező csapat éppen 100%-os labdabirtoklást tud magáénak, és így boostolja őket, aminek hatására sokkal könnyebben passzolnak, precízebben sikerülnek az átadások, és a pályán lévő játékosok sokkal jobban pozícionálnak, valamint nem nehéz kitalálni, de a lövéseik is ezerszer jobbak. Úgy gondolom, hogy valami hasonló formula léphet életbe a 44. és a 89. perc környékén is."

Ezek után arról is beszámolt, hogy egyesek képesek voltak megoldást találni, jobban mondva valamilyen ellenszert ellene, ha úgy érezték a játékban aktiválódott a szkript mechanika. A tanácsa nagyjából arról szól, hogy szimplán érdemes labdatartásra törekedni ilyenkor, és rövid passzokkal operálni, és akkor a saját harmadból szépen lassan lehet építkezni, de nem kell rizikós dolgokat bevállalni. Egy másik tipp, amely állítólag segíthet a szkriptek ellen az az, ha az R1/RB és L1/LB-t folyamatos használja valaki, hogy a játékosai jobb pozícióba kerüljenek a pályán. Ha a játékos viszont támad, és ilyenkor érzi úgy, hogy a szkript éppenséggel akadályozná, akkor nem nagyon tehet mást, mint a lehető legrövidebb és legbiztonságosabb passzokra helyezi a hangsúlyt, és ezzel akadályozza meg a labdavesztést.

A fent említett tanácsok felhasználásával a Reddit felhasználó azt javasolja a játékosoknak, hogy amint úgy érzik kezd a meccs menete visszatérni a normál kerékvágásba, akkor ha úgy érzik, visszatérhetnek ők is az eredeti játékstílusukhoz.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!