Végre jön a Fallout TV sorozat!

Végre jön a Fallout TV sorozat!

"War, war never changes."

Ahogy a háború, úgy a Fallout rajongók remélik, hogy Jonathan Nolan és Lisa Joy munkájának minősége sem változik majd. Ugyanis ők ketten vihetik vászonra, pontosabban TV képernyőkre a méltán legendás játékszériát, a Falloutot.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

A magánéletben férj és feleség párosa sokaknak ismerős lehet. Az ő nevükhöz fűződik korunk egyik legizgalmasabb sorozata a Westworld, de Jonathan olyan filmeken is dolgozott korábban, mint A sötét lovag, A sötét lovag - Felemelkedés vagy a Csillagok Között. Keresve sem találhattak volna jobb embereket a sorozat élére, ezt így gondolja Todd Howard, a Bethesda Game Studios feje is.

"Az utóbbi évtized alatt többször próbáltunk már megoldást találni arra, hogy a Fallout a képernyőkre vigyük. Néhány éve beszéltünk erről először Jonahval és Lisával, azonnal tudtam, akkor már tudtam, hogy ők a legjobbak erre a feladatra. Óriási tisztelői vagyunk az eddigi munkáiknak és nagyon izgatottan várjuk már a közös munkát."

A fenti kis ízelítőn kívül még semmilyen információt nem árultak el a sorozatról, azon túl persze, hogy a Prime Videóra készül. Ismerve a Fallout első egyszerűnek tűnő, de valóban rengeteg politikát, csatározást és különféle szörnyűséget rejtő világát, valóban Jonathan és Lisa a legjobb választás a projekt élére.

Reméljük, hogy még ha hosszú évek is kellenek hozzá, de egy olyan Fallout sorozatot kapunk majd, ami egyszerre nyújt majd kiemelkedő szórakozást a széria szerelmeseinek és azoknak is, akik előtte sosem hallottak a játékokról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!