Hulkeinstein, Wuncler és CheeseHead júniusban rendesen megnyomta a rankedet

Hulkeinstein, Wuncler és CheeseHead júniusban rendesen megnyomta a rankedet

Nagyon erős hónapon vannak túl a legjobb magyar kártyások.

A Master Tours selejtezőkön kívül nincs igazán más célja a félprofi/amatőr Hearthstone kártyásoknak, ezért nyugodtan lehet ladderezni és kicsit valóban élvezni a játékot. A K&H MNEB bajnoka és ezüstérmese, LvL Up Hulkeinstein és Wuncler az európai szerveren, Genesis Gaming CheeseHead az észak-amerikai szerveren próbált szerencsét. Végül egyikőjüknek sem jött össze a top 16, ami MT kvalifikációt jelent, de közel kerültek hozzá.

CheeseHead (Legend #30 - NA)

Nagyon kevés dustból próbálta a legtöbbet kihozni a K&H MNEB S1 és S2 döntőse a maximumot, ez most a 30. helyre volt elég. A Galakrond Priest bár képes megfogni a legtöbb meta decket, lassúsága miatt csak azoknak ajánlott, akik szeretik a hosszú mérkőzéseket.

Hulkeinstein (Legend #92 - EU)

Magának akart bizonyítani a kétszeres K&H MNEB bajnok, ami sikerült is. A valaha volt legjobb ladder helyezéséhez nagyon meg sem kellett erőltetnie magát, mivel nem dobta vissza őt a rendszer akkor sem, ha napokon keresztül nem játszott a HS-sel. Az Egg Warrior még mindig pusztít, ha jó kezekbe kerül.

Wuncler (Legend #51 - EU)

Hulkeinstein csapattársa, a K&H MNEB S2 ezüstérmese továbbra is az egyik legaktívabb magyar kártyás. Ő Spell Druiddal mászott nagyon magasra, majd sikerült megtartania a top 100-as helyezését, ami nem kis dolog. Sajnos a teljesítménye nem jár jutalommal, de elkönyvelheti Wuncler, hogy ismét Európa legjobbjai között szerepelhet a neve.

Top 200-ba RangoB és gété is befért, ami nagyszerű eredménynek számít és jól mutatja, hogy a legjobb magyar játékosok a nemzetközi vizeken is megállják a helyüket.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!