Mantuu betegen játszott a cs_summit 6 alatt, alig érezte a kezét

Mantuu betegen játszott a cs_summit 6 alatt, alig érezte a kezét

6-12 hetes szünet is várhat az OG mesterlövészére.

A cs_summit 6 egyik meglepetése volt az OG remek szereplése, még akkor is ha korábban az EPL 11 alatt már megmutatták, hogy fel tudják venni a versenyt a legjobbak ellen is. Ott hatodik helyen zártak, a cs_summiton viszont már a harmadik legnagyobb erő voltak.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Legnagyobb győzelmük egyértelműen az volt, amikor 2-1-re verték a BIG-et még a csoportkörök alatt. A csapat legjobbja egyértelműen Mateusz "mantuu" Wilczewski volt az esemény alatt, 1.13-as HLTV értékeléssel végzett, 1.26-os K/D aránnyal. Ezek már önmagában is szép számok, hát még akkor ha megnézzük azt, hogy miről adott hírt a brit AWP-s a BIG elleni alsó ági döntőjük után.

Mantuu már egy hónapja betegséggel küzd, ami mindkét kezét érinti. A két hüvelykujjában lévő inak vannak súlyosan begyulladva, ami miatt csak folyamatosan fájdalomcsillapítás hatása alatt tudott gyakorolni és játszani is. Elmondása szerint játék közben hamar elveszítette minden érzékét a kezében, fájdalmas volt, sokszor lehetetlennek megfogni az egeret. Ennek ellenére is az OG legjobbja volt, ráadásul pont ő volt az, aki számtalan 1vX helyzetet megnyert a torna alatt.

Az orvosok szerint 6-12 hét pihenésre lenne szüksége és bár a mai naptól szüneten vannak a profi játékosok, ennyi idő valószínűleg nem áll majd rendelkezésére. Augusztus végén jön az ESL One: Köln, ahol bár még nem látjuk az OG-t a Play-Innre meghívott csapatok között, a remek cs_summit szereplés után minden bizonnyal ők lesznek az egyik csapat, akik betöltik a még kiadó 4 hely egyikét.

Könnyen lehet, hogy addigra nem jön rendbe mantuu keze, az OG-nek pedig beugrót kell majd keresnie. Nem lesz egyszerű dolguk ha így alakulnak majd a dolgok, mantuu az egyik legjobb AWP-s jelenleg a mezőnyben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!