Halálhíre terjedt el egy CS:GO játékosnak, két nap múlva mégis ESEA League meccset játszott

Halálhíre terjedt el egy CS:GO játékosnak, két nap múlva mégis ESEA League meccset játszott

Vissza akarta szerezni a jogot, hogy játsszon, így halottnak adta ki magát. 

Az évek alatt láttunk már furcsa sztorikat a CS:GO közösségen belül, a napokban például valaki hamis csalást dobott a "piacra", ami tiltott segítséget nem ad, ellenben megszívatja a csalni kívánó játékosokat. Ez persze roppant vicces nekünk, tisztességes játékosoknak, a legújabb történet viszont aligha.

Adott meho nevű ESEA játékosunk, aki egyébként az elmúlt 3 év alatt összesen nyolc ESEA bant szedett össze és aki június közepén egy tragikus balesetben elhunyt. Barátai és játékostársai egy autóbalesetről adtak hírt Twitteren, amit sajnos nem élt túl a fiatal játékos. Legalábbis mindenki így tudta, aztán két nap múlva meho mégis a szerveren volt és játszott.

Utólag kiderült, hogy kamu volt a srác halálhíre, sőt, ő maga kezdte el terjeszteni azt. Egyrészt viccesnek és ártalmatlannak tartotta, másrészt pedig abban reménykedett, hogy így hamarabb feloldják aktuális ESEA kitiltását.

A közösség persze azonnal felrobbant és szörnyülködve nézte, hogy valakinek egy ilyen eset humorosnak számít. Június közepe óta meho be sem lépett az ESEA profiljába, saját elmondása szerint egy VALORANT csapatba igazolt. Ezek után viszont aligha van olyan, aki hinne neki, bármit is mondjon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

a borítókép forrása: afkgaming.com

Kövess Minket!