Nyílt világú VR játékon dolgozik a Rockstar Games

Nyílt világú VR játékon dolgozik a Rockstar Games

Egy sosem látott projekt kezd kibontakozni a Rockstar Games égisze alatt.

2018-ban elkészítette a Video Games Deluxe stúdiója az L.A. Noire: The VR Case Files című videójátékot, ami az átlagosnál kicsit jobb kritikákat kapott, de nem forgatta fel a VR játékok világát. Most ugyanez a csapat kapta meg a lehetőséget arra, hogy a Rockstar Games kiadásában piacra dobja legújabb ötletét, egy nyílt világú, AAA kategóriás, VR játékot.

Már el is kezdték az új munkaerő felkutatását és átcsoportosítását a sydney-i stúdióba. A LinkedInen megtalálható posztból kiderül, hogy olyan senior animátorokat keresnek, akik karakterekkel, járművekkel és fegyverekkel is képesek dolgozni, vagyis a GTA/L.A. Noire stílus ezúttal sem kerül teljesen háttérbe. Amit még nem tudni, hogy ez egy teljesen új játék lesz-e, vagy egy már meglévő címet ültetnek át VR környezetbe. Mindkét lehetőség adott, azzal meg valószínű minden gamer tisztában van, hogy a Rockstar Games szereti újrahasznosítani a meglévő alkotásait, elég csak a PlayStation 5-re bejelentett GTA V-re gondolni.

Néhányan máris elégedetlenkednek amiatt, hogy ez csak egy újabb elterelés a milliók által várt Grand Theft Auto VI-ról, amivel kapcsolatban továbbra sem adott ki hivatalos nyilatkozatot a Rockstar. Egyelőre mindenkinek a fejében gyülekeznek a kérdőjelek, de az "innovatív és úttörő" AAA-s VR játék ettől függetlenül nagy durranás lehet, ha képes lesz valami olyat mutatni, amit még eddig egyetlen fejlesztő sem.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - A májusi eső miskolci OGEX-et ér

Az Észak-Magyarországi régió legnagyobb városát is beveszi az Országos Gaming Expo, hogy a geek kultúra válogatáskazettájával kedveskedjen az ott lakóknak.