Gyors Legend a hónap elején: Ezek most a legerősebb HS deckek Diamondban

Gyors Legend a hónap elején: Ezek most a legerősebb HS deckek Diamondban

Ha célod júliusban is a Legend kiütése Hearthstone-ban, akkor ezeket a deckeket neked találták ki.

Továbbra is változatlan metával találkozhatnak azok a kártyások, akik szeretnék elérni Standard formátumban a ranked csúcsát. A Demon Hunter még mindig hasít a nerfek után is, a Warrior továbbra is jó counter Illidanra, de Rexxart sem kell félteni. Ezek most a legerősebb Diamond-Legend paklik a Hearthstone-ban!

5. Pirate Warrior - 55,7%-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAQcEyAPerQO8uQPtvgMNHP8DqAXUBaQG7gbnB+8H9agD3K0D3a0D6bADwLkDAA==

Egy ízig-vérig Aggro decket raktak össze a játékosok, amiben minden lény azonnali fenyegetést jelent. A kalózok, a Kor'kron Elite-ek, a fegyverek és a két Mortal Strike tökéletesen alkalmas arra, hogy 5-6 körön belül lerendezze a meccseket.

4. Enrage Warrior - 55,9%-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAQcC0gLerQMOFhyQA9QEkQbUCPWoA9ypA92tA6S2A6u2A7u5A8C5A5y7AwA=

A klasszikusnak mondható Enrage Warrior továbbra is nagyon hatékony a Demon Hunterek ellen, de akár Control deckeket is képes OTK-zni, ha sikerül eljutni a late game-ig. A Brute és a Mercenary is kapott gyengítést, de ez nem elég ahhoz, hogy megálljt parancsoljanak Garroshnak.

3. Egg Warrior - 56,3%-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAQcEHNIC3q0D1LoDDRaQA9QE1Ai9pgP1qAPcqQPdrQOktgOrtgO7uQPAuQOcuwMA

A Highlander Huntereket is lenyomja a tojásos változat, mivel egy korai Egg, mellé a Teron azonnali megoldhatatlan problémát jelent. Boardon nagyon nehéz megverni ezt a paklit, de akár kézből is tud burstölni, ha erre lenne szükség.

2. Highlander Hunter - 57,3%-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAR8etQPHA4cE4QSKB5cI2wn8owPkpAOmpQPypQOEpwOKrQOLrQOOrQP5rgP7rwP8rwP+rwOHsAPnsAP/sAOCsQOHsQORsQPYsgOvtwODuQOiuQP/ugMAAA==

A secretes verzió került fel a dobogó második fokára, már hetek óta változatlan formában hasít a nagyon drága pakli. A sárkányok önmagukban is meccseket nyerhetnek, de az igazi fenyegetést Zephrys-Brann-Alexstrasza jelenti. Nagyon erős Midrange deck állt össze Rexxar kezei között, de erre is van counter.

1. Tempo Demon Hunter - 58,5%-os győzelmi arány

Deck kód: AAECAea5AwbMugPDvAPevgPHxgPaxgP5yAMMpaED/acD+a4Di7oD17sDxLwD4LwD1r4D174D2cYD98gD/sgDAA==

A Tempo Demon Hunter hiába kapott Twin Slice/Second Slice gyengítést, megállíthatatlanul söpör végig a ladderen. Még gyorsabb lett az új 1 dropoknak köszönhetően, simán leküzdi a Highlander Hunter-Spell Druid-Highlander Mage hármast, de a Warriorok ellen továbbra is szenved. Ettől függetlenül ez most a legjobb Diamond deck a Standard metában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!