Hirdetés

Új, anime stílusú skinek érkeznek a League of Legendsbe

Hamarosan még többet megtudhattok erről a teljesen új tematikáról.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi Rainbow Six: Siege

Rainbow Six Siege European League - Chaos vs. Secret

Hirdetés

Egy órán keresztül beszélgetett Mel Capperino-Garcia, Carlos Giftonival, Jessica Oyhenarttal és Jared Rosennel a League of Legends hőskinézeteinek tematikáiról, azok történelméről és az új irányokról. A legnagyobb videómegosztó oldalra streamelt anyagból kiderült, hogy a LoL-ba hamarosan megérkezik a Spirit Blossom skincsalád, amelyet eddig egyetlen játékos sem láthatott.

Egyelőre nem árultak el túl sokat a grafikusok és animátorok, de azt nem rejtették véka alá, hogy legalább akkora projektről van szó, mint a Star Guardians esetében. A Csillagőrző skinekhez hasonlóan rengeteg energiát öltek abba, hogy a Spirit Blossom világot felépítsék, amely akár rögtön Lilliával, a LoL következő hősével együtt érkezhet meg az Idézők Szurdokába.

Az első teaser kép egy erdőt ábrázol, ahol egy lány és egy állat sétálgat. Hogy a lány lenne-e Lillia, azt nem tudni, de a Riot megígérte, hogy július 7-én, kedden este még több részletet árulnak majd el erről az új irányról.

A PBE-re, a League of Legends teszt szerverére befutott egy küldetés is, aminek a képe a Spirit Blossom logóját ábrázolja. Ez egy kliens mission, ami azt jelenti, hogy nem kell eseménybelépőt vásárolni hozzá, minden játékos teljesítheti a prológust és behúzhatja az extra jutalmakat. Várhatóan az új küldetésekről is kedden elárulhat részleteket a LoL fejlesztője.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
6 db hozzászólás
 • hun_hetek 1 hónapja
  nem szeretem az anime-kat
  0 1 Válasz
 • Aizen 1 hónapja
  Na ez jól hangzik!
  0 0 Válasz
 • Mreaster01 1 hónapja
  Jó lenne egy új skin line ami nem sci-fi.
  0 0 Válasz
 • Deathwing 1 hónapja
  Remélem orn skinje legendary lesz! Menjen buff, hogy kasza siker legyen, neki pénz, nekünk legendary , és mindenki boldog.
  2 0 Válasz
 • Vagottszemu 1 hónapja
  Remélem jók lesznek.
  0 0 Válasz
 • Mindennevfeglalt 1 hónapja
  Várom
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés