Prestige skint kap Yasuo és Soraka, tényleg Lillia lehet az új jungler neve

Beteljesedhet hamarosan, amire rajongók millió várnak tűkön ülve.

Napról napra egyre több részlet derül ki a League of Legends következő, "álmodozó" dzsungeles hőséről. Az elmúlt órákban a PBE-re, a League of Legends hivatalos teszt szerverére felkerült egy Lillia's Haiku névre keresztelt tárgy, amit egészen július 22-én 21:00-ig nem lehet kinyitni.

A tapasztaltabb játékosoknak ez a koncepció ismerős lehet, ugyanis Sett érkezése teljesen hasonló módon zajlott le. 2020 januárjában egy Sett's Calling Card névvel illetett tárgyért küzdöttek a játékosok, ami végül tényleg Sett megjelenését árulta el. Hasonló helyzetben lehet Lillia is, aki a nagy nyári eseménnyel, a 10.15-ös frissítéssel érkezhet meg az éles szerverekre.

Lillia's Haiku

Emellett még két másik loot rajza is bekerült a teszt szerverre. Az egyik egy Clash kapszula, a másik egy Clash gömb, azonban egyelőre nem tudni, hogy hányadik helyezésért járnak majd.

Végül, de nem utolsósorban 2020-ban további két Prestige Edition skinnel gazdagodik a LoL. A Mecha Kingdoms Garen, a Pulsefire Lucian és az Arcanist Zoe után Soraka és Yasuo is Tekintély Kiadást kap még ebben az esztendőben. Rajongók millió gyújthatnak örömtüzeket, ugyanis a League of Legends egyik legrégebbi supportja, valamint az egyik leghíresebb karaktere kap prestige pontokból megvásárolható, egyedi hőskinézeteket.

Arról még nincs hír, hogy ezek az év melyik szakaszában érkeznek majd meg, valószínűleg nem a következő hetekben, mivel még a Prestige Edition Arcanist Zoe sem jutott el a hivatalos kliensig.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik hőshöz várod jobban a Prestige hőskinézetet?

  • 29 %
  • 18 %
  • 53 %