GeT_RiGhT is elkapta a koronavírust, még a FLASHPOINT első szezonja alatt betegedett meg

GeT_RiGhT is elkapta a koronavírust, még a FLASHPOINT első szezonja alatt betegedett meg

Ma már szerencsére jól van és meglátogathatja a szüleit is.

Finoman szólva sem találja a helyét a Dignitas csapata. Bármennyire is nagyszerű látni a NiP veteránjait újra együtt, az eredmények folyamatosan elmaradnak. Láthatóan több sebből vérzik a jelenlegi teljesítményük, de sokan GeT_RiGhT-ot emelik ki, mint a Dignitas leggyengébb pontját.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

A svéd legenda most elárulta, hogy mi, pontosabban mik hátráltatták őt az elmúlt hónapok alatt. Ha visszaemlékszünk, tudhatjuk, hogy a FLASHPOINT első szezonja még LAN-on indult, aztán pár meccs után be kellett látnia a szervezőknek, hogy a koronavírus miatt egyszerűen nem biztonságos a versenyt LAN-on folytatni. A csapatok Los Angelesben voltak, ahol éppen akkor kezdett kibontakozni a járvány, GeT_RiGhT pedig el is kapta azt.

Elmondása szerint a vírus összes tünetét produkálta, soha nem érezte még magát annyira betegnek mint akkor. Haza tudott még repülni Svédországba, ott viszont egy hónapos karantén várt rá. Hónapok óta nem látta a családját, a szüleit, de most végre van olyan jó állapotban, hogy találkozhat velük.

Jó ideje tudjuk már, hogy a kezével sincs minden rendben, de most úgy néz ki, hogy az is egyre kevesebb és kevesebb gondot okoz neki. A profi tier1 csapatok tegnap kezdték meg az előre betervezett szünetüket, jó eséllyel GTR is egy sokat gyógyulhat ez idő alatt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!