Hirdetés

Elengedte B csapatát a Budapest Five - Seb1-ék szervezet nélkül folytatják

Szervezet nélkül, de továbbra is együtt folytatja a K&H MNEB ÖTÖS csapata.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Hazai League of Legends

Best of K&H MNEB League of Legends playoff 3. kör - Team Plague vs. Illés Akadémia Spirit

Hirdetés

Mintegy varázsütésre tért magához a Budapest Five csapata a K&H MNEB CS:GO szezonjának második felére. Az első meccseken még sok volt a bukdácsolás, utána viszont magabiztosan jutottak be a rájátszásba, ahol végül a harmadik helyen zártak, akkor már ÖTÖS néven.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Hiszen a BP5 leigazolta a korábbi Salamander játékosait és végül torzsiék játszottak a Budapest Five név alatt. Ahogy arra számítani lehetett, a BP5 nem tartotta meg a végtelenségig mindkét alakulatot, torzsiék maradtak, seb1-ék viszont mentek. Erről ő maga adott hírt Twitteren.

Seb1 azt is hozzátette, hogy bár jelenleg minimális időt tudnak gyakorlásra szánni, hamarosan változtatnak ezen. Állítása szerint van játékos, aki szüneteltetni fogja a munkáját és teljesen egészében a játékra koncentrál majd, ahogy a teljes csapat is. Az ex-ÖTÖS tehát nem oszlik fel, együtt folytatják és otthont keresnek maguknak. A Winners League Main divíziójában egész jól állnak, hét meccs után 5 győzelmük van, amivel már be is jutottak a rájátszásba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • conyfps 1 hónapja
  Gondoltuk, szép volt ez a szeretjük sebiéket duma de mikor teltek a hetek és egy alternatív nevet nem voltak képesek kitalálni sebiéknek akkor kicsit úgy éreztem hogy le vannak...
  0 0 Válasz
  • Yahoo 1 hónapja conyfps
   Sajnos Én is így érzem
   0 0 Válasz
 • hun_hetek 29 napja
  Sok sikert nekik remélem mihamarabb találnak szervezetet.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés