Heti akciós LoL skinek: Mecha Kingdoms, PROJECT és 208 RP-s kinézet is vár rátok

Ezúttal is lesz mire költenetek a Riot pontokat.

A szokásokhoz híven ezúttal is kedd reggelre cserélte le a Riot Games az akciós hősöket és hőskinézeteket tartalmazó listáját. Ezúttal "csak" egy darab 208 RP-s skin került be a 15 kedvezményesen megvásárolható kozmetikai tartalom közé, de a Mecha Kingdoms, a Dark Star, a Demacia Vice és az Arcade család egy-egy tagját is üdvözölhetitek a kliensen belüli, akciós tételeket tartalmazó boltban.

Mielőtt részleteiben elmerülnétek az olcsó LoL hőskinézetekben, van öt olyan bajnok, amelyet RP-ből tudtuk limitált ideig kedvezményes áron behúzni. Ez a módszer továbbra is csak azok számára lehet egy csábító opció, akik valódi pénzt szeretnének költeni olyan dolgokra is, amelyet kék esszenciából meg lehet vásárolni.

  • Miss Fortune - 434 RP (-45%)
  • Rek'Sai - 390 RP (-60%)
  • Thresh - 352 RP (-60%)
  • Viktor - 352 RP (-60%)
  • Yuumi - 352 RP (-35%)

Mindegyik hős jelenleg része a kompetitív metának, bár Miss Fortune-ből és Viktorból nem látni azért annyira sokat. Yuumi megkapta a 10.13-as frissítésben a nerfeket, így visszaestek a számai, azonban még mindig jó párost alkot Ezreallel és Olaffal. Rek'Sai Lee Sinre egy tökéletes counter pick a junglerek között, Thresh meg csak Thresh. Minden olyan képességgel rendelkezik, amire egy supportnak szüksége lehet.

Az egy hétig tartó leárazás ezúttal is 15 skint érint, mindegyik hőskinézetet 1000 RP alatt beszerezhetitek. Mindössze csak 4 skin árát akciózták le annyira, hogy 500 RP alá bekússzon, de így is megtalálhatjátok a nektek tetsző ajánlatokat.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL skint megtaláljátok pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!