Közel egy év kihagyás után visszatért a Na'Vi veteránja!

Közel egy év kihagyás után visszatért a Na'Vi veteránja!

Tíz hónapnyi inaktivitás után újra a szervereken Edward.

Ha az ukrán CS-ről van szó valószínűleg mindenkinek S1mple, Zeus és Edward neve ugrik be elsőként. Nem véletlen, a Na'Vi fénykorában megkerülhetetlen volt a zeus - Edward páros, ahogy s1mple is, de ő akkor még a Team Liquid sorait erősítette.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Zeus azóta már visszavonult és Edwardot sem láttuk már közel egy éve. 10 hónapja játszotta az utolsó hivatalos meccsét, akkor már nem a Na'Vi-val. 2019 májusában, a Na'Vi-nál töltött öt és fél után kispadra került, majd ideiglenesen a Winstrike csapatát segítette ki. Tavaly szeptember óta viszont nem hallottunk felőle, egészen mostanáig. 

A CIS legenda visszatért, méghozzá egy új ukrán csapat élén. A Selectah már ki is próbálta magát CTRL PLAY League selejtezőjében, egyelőre inkább kevesebb, mintsem több sikerrel. Nem ismeretlen egyébként a csapat egy része, Kvik 2018 mindkét Major tornáján játszott (QBF majd Winstrike színekben), smike pedig szintén a QBF csapatában között ki miután egy teljes évig erősítette a 100pro felállását, még 2017-ben.

Kvik, a 2018-as londoni FACEIT Majorön (forrás: hltv.org)

Remek ilyen veteránokat új játszani látni, reméljük megtalálja a számítását. Ki tudja? Lehet, hogy egy nagy jövő előtt álló ukrán ötöst hívott életre Edward.

A Selectah teljes felállása:

  • Ioann "Edward" Sukhariev
  • Aurimas "Kvik" Kvaksis
  • Sergey "smike" Sklyarenko
  • Roman "tappa" Medvedev
  • Akashi

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!