Assassin's Creed Valhalla Cordelia bossfight: Újabb videó szivárgott ki

Assassin's Creed Valhalla Cordelia bossfight: Újabb videó szivárgott ki

A Ubisoft nem győzi eltávolítani a leakelt videókat.

Alig néhány órával az eddig legnagyobb Assassin's Creed Valhalla szivárgás után, újabb videó került fel az internetre, amit innentől kezdve nem lehet onnan eltüntetni. Hiába próbálkozik mindennel a Ubisoft, a játékosok is rájöttek arra, hogy a YouTube-on kívül is van lehetőség terjeszteni a tartalmakat. Az AC Valhalla a világ egyik legjobban várt játéka jelenleg, de még mindig csak találgatások vannak arról, hogy a hivatalos játékmenet milyen is lesz valójában.

A közel nyolc perces videóban egy női Eivor csap össze Cordeliával, ami valószínűleg csak egy adott régión belüli mellékküldetést jelenthet. A Thetford Forset és Norwich kifejezetten jól néz ki, a harc dinamikus, az effektek és animációk látványosak. A minősége is sokkal jobb ennek az anyagnak, mint volt a korábban megjelent félórás videó esetében.

Mivel a Ubisoft nem igazán szereti, ha ezek az általuk még nem prezentált tartalmak felkerülnek a legnagyobb videómegosztókra, ezért siessetek azzal, hogy megnézitek Eivor és Cordelia összecsapását. Szinte biztos, hogy a vasárnap esti (magyar idő szerint 21:00-tól kezdődő) Ubisoft Forward online konferencián végre valódi, a kiadó által feltöltött játékmenetet ábrázoló mozgóképek is felkerülnek majd az internetre, de addig még van néhány nap hátra. Ha így folytatják a szivárogtatók, akkor nem lesz értelme nézni majd a hivatalos eseményt, mivel addigra az összes részlet kiderül az AC sorozat legújabb darabjáról. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!