Még idén 5 hős kap Tekintély-kiadású hőskinézetet, az egyik Yasuo lesz

Egész évben lesz miért farmolni a tekintélypontokat.

Hatalmas összegeket tud legombolni a játékosokról a Riot Games azzal, hogy folyamatosan dobja ki az újabb és újabb Prestige Edition skineket. Ezek az extra kozmetikai tartalmak arany színekben pompáznak, amelyek kifejezik, hogy a tulajdonosuk nem sajnálta az időt és a pénzt, hogy megszerezze a kiváltásukhoz szükséges tekintélypontokat. 2020-ban eddig a True Damage Senna, a Coven Zyra és az Arcanist Zoe került a "tekintélypontos hőskinézetek" listájára, a Mecha Kingdoms Garen, a Dark Star Malphite, a Pulsefire Lucian és a hamarosan érkező Spirit Blossom Teemo Tekintély kiadásai, eseményekhez kapcsolódóan érkezett meg a játékba.

Itt azonban nem akar megállni a Riot Games, mivel még közel hat hónap hátra a 2020-as esztendőből, ezért további Prestige Edition skinekre számíthatnak az idézők. Eseményekhez kapcsolódóan Ezreal, Sett, Diana kap Tekintély kiadást, sőt visszahozzák a 2018-as K/DA Kai'Sát is, mivel úgy gondolja a Riot, hogy túlságosan nehéz volt akkor megszerezni ezt a tartalmat. A nem eseménnyel érkező Prestige Edition skinek között hamarosan feltűnhet Yasuo és Soraka is, ezekért majd 100 tekintélypontot kell kifizetni az erre kijelölt boltban.

A tekintélypontok boltjában egészen 2021. január 28-án 22:00-ig lesznek elérhetőek a 2020-as skinek, addig a pillanatig többször is átgondolhatjátok, hogy melyikre szeretnétek elkölteni az értékes fizetőeszközt. Természetesen a Prestige Edition skineket zsákmányként is megszerezhetőek, sőt az igazán szerencsések újrasorsolással is kipörgethetik maguknak ezeket a limitált tartalmakat. Utóbbi esetben azonban a keret és az ikon nem jár a skinek mellé.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti melyik Tekintély kiadású hőskinézetet veszitek meg az újak közül?

  • 11 %
  • 23 %
  • 37 %
  • 14 %
  • 14 %