Hirdetés

Egyre csalódottabbak a rajongók, elcsúsztatták a Mafia 1 remake megjelenését!

Augusztus 28-án landolt volna a boltokban és a játékosoknál, de a fejlesztők a tökéletesítés miatt majd egy hónappal eltolták a megjelenését.

Hirdetés

Talán a legmegosztóbb hírként látott napvilágot nem is olyan rég, hogy a Mafia Trilogy néven kiadják az elmúlt három epizódot, ráadásul az első teljesen újjá is varázsolják. A Hangar 13 a harmadik részt követően korántsem lopta be magát a rajongók szívébe és akkor még lehet, hogy finoman fogalmaztunk. Mindenesetre a mostani Definitive Edition a második és harmadik részből szintén kiborította a bilit, hiszen olyan, mintha alig foglalkoztak volna ezzel a szériával, ráadásul egy csomó hiba is előjött a két játékkal kapcsolatban, így nem maradt más hátra, mint a legendás első rész megvárása. Azonban a fejlesztők neve koránt sem garancia arra, hogy méltó módon újra történelmet írhat Tommy Angelo lélegzetelállító kalandja.

Tovább fokozza az izgalmakat, mely lassan további csalódásba megy át, hogy most azt jelentették be, hogy az augusztus 28-ra tervezett kiadást nem tudják tartani, mivel a járvány a munkájukat alaposan felborította, és a tökéletesítés céljából átteszik azt szeptember 25-ére. Nem újkeletű dolog ebben az esztendőben, hogy elhalasztják egy játék kiadását, viszont általában több időre van ilyenkor szükség, ezért a rajongók joggal kérdőjelezhetik meg a Hangar 13 döntését. Vajon tényleg elegendő lesz ez az alig 1 hónap arra, hogy a Mafia 1 remake teljes pompájában jusson majd el a játékosokhoz? Erre a kérdésre az őszt kell megvárnunk, addig mindössze kedvcsinálókkal szeretnék oszlatni a vészjósló hangulatot. Elvileg 2 hét múlva, július 22-én bemutatnak majd egy részletesebb videót, amelyben már kőkemény gameplay is lesz. Addig itt egy kis mini trailer, hogy jobb kedvetek legyen:

A Mafia Trilogy egyben és részenként is megvásárolható, de ha csak az egyet szeretné valaki, akkor szeptember 25-ig várnia kell. A Mafia 1 PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg az ősszel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
 • Zsizse 25 napja
  Én próbálok pozitív maradni, és nem arra gondolni hogy életem egyik legmeghatározóbb játékát is elszúrják. Csúsztasság akármeddig hogy olyan legyen amilyennre a fanok emlékeztek, mert még egy Warcraft 3 Reforge-ot nem akarunk látni.
  0 0 Válasz
  • TZeus 25 napja Zsizse
   Egyszerre varom es egyszerre nem ezt a jatekot. A Mafia 1 eletem legmeghatarozobb jatekai koze tartozik, es nagyon szomoru voltam a folytatasokat illetoen. A 3 az egyenesen verlazito a maga nemeben egy ilyen trilogiaban, a 2 meg azert a jatszhato kategoria. Es most felujitanak a jatekok egyik kiralyat, de a Hangar 13-at elnezve, tenyleg nem tudom, hogy sirjak vagy nevessek -_-'
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés