Megújult LoL csapattal gyakorol a K&H MNEB győztes Team Plague

Megújult LoL csapattal gyakorol a K&H MNEB győztes Team Plague

Egyetlen légióssal próbálkozik a Team Plague LoL csapata, hogy a nemzetközi vizeken is megállják a helyüket.

A K&H MNEB első és második League of Legends szezonját is a Team Plague csapata nyerte, de az országhatárokon kívül nem sok babér termett a bajnokcsapatnak. Az új lineuppal természetesen újra az a cél, hogy jöjjenek az eredmények az EBL-ben, ami az EU Masters előszobájának is tekinthető régiós szinten.

Néhány hónapja még Coatpustmain, Paresz és mihaibaros erősítette a PLG ötösét, akik egészen a dobogó legfelső fokáig repítették a csapatot. A K&H MNEB győztes csapat feloszlott, a román légiósok helyét átvette Caesar és BENZZ, az EUNE Rank #1 jungler helyére Fokkus érkezett. Hiába a változtatások, ez nem volt elég a kvalifikációk teljesítéséhez, így újabb változtatásokat kellett eszközölni a kezdőötösben.

Team Plague jelenlegi LoL lineup

Top: Mathias "Lybrix" Henriksen

Jungle: Csönge "Frenzy" Dániel

Mid: Kerékgyártó "Sk1nzor" Krisztián

ADC: Bíró "Matebuff" Máté

Support: Sipos "geller" Gábor

Lybrix az Illés Akadémia Spirit toposa volt a K&H MNEB LoL S2 során, Frenzy a WiLD Academyben bontogatta szárnyait, Matebuff a Wonder Stag Esports szervezetével ért el ezüstérmet a K&H MNEB legutóbbi szezonjában. A menedzseri feladatokat Novák "Valnar Bence mellett egy ismert arc, az Afterglow egykori szakembere, Szabó "xenex" Márton tölti be.

Minden adott tehát, hogy egy régiós szinten is kiemelkedő magyar csapat álljon össze a Team Plague égisze alatt, de még rengeteg gyakorlás vár a srácokra.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!