Még több Spirit Blossom leak: Ahri, Kindred, Riven és Cassiopeia is új skineket kaphat

Folyamatosan érkeznek a Lélekvirág hőskinézetekhez kapcsolódó újabb és újabb szivárgások.

Szép lassan minden egyes tartalmi eleme kiderül a következő heteknek, ugyanis a League of Legends adatbányászai folyamatosan töltik fel a legnagyobb közösségi fórumokra az új Spirit Blossom skinekhez kapcsolódó információkat. Yasuót, Lilliát, Teemót, Thresht és Vayne-t már hivatalosan is beöltöztette a Riot Lélekvirág köntösbe, de a legfrissebb képek alapján Ahri, Kindred, Riven, Cassiopeia és Yone, az új LoL hős is kaphat Spirit Blossom skint.

A még nem bemutatott, de szinte biztosan érkező új kozmetikai elemek közül mindenképp a Spirit Blossom Legendary Ahri a legérdekesebb, ugyanis a rókalány átváltozhat végre rókává, legalábbis a képek erre utalnak.

A Lélekvirág Kindredet és Lélekvirág Cassiopeiát az emote-ok buktatták le. Az alábbi kép jobb felső sarkában Kinderd, a jobb alsó sarkában Cassiopeia látszódik.

Végül Lillia hőselőzetes videójában is feltűnő új Rivenről már teljes alakos képet is töltöttek fel a netre, bár kicsit elmosódottak a részletek, de ettől függetlenül kivehető, hogy egy teljesen új skinről van szó.

Várhatóan az összes új és leakelt skin a Spirit Blossom tematikát bővíti tovább, de a nagy nyári esemény nevéből adódóan sokkal többet rejthet magában, mint amit eddig megmutatott belőle a Riot Games.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megveszed Ahri új Legendary hőskinézetét?

  • 2 %
  • 12 %
  • 26 %
  • 60 %