Hirdetés

Indul az újradolgozott Rangsorolt Csaták 2020/2021-es szezonja

Újragondolt rendszerben és új nyereményekkel startol a Rangsorolt Csaták következő szezonja.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Hazai League of Legends

Best of K&H MNEB League of Legends playoff 3. kör - Team Plague vs. Illés Akadémia Spirit

Hirdetés

A World of Tanks Rangsorolt Csaták játékmódja sajnos nem örvend túl nagy népszerűségnek annak ellenére, hogy tulajdonképpen "skill alapú MM-ént" funkcionál, hiszen itt csak a legjobb játékosok és a legjobb tankok tudnak labdába rúgni. A tankokra vonatkozó kijelentés ebben a szezonban annyiban módosul, hogy a CW tankok tiltásra kerülnek, így csak kifejleszthető tankokkal 

Az új szezonban sok minden megváltozik, de ami a legfontosabb, hogy könnyebb lesz a haladás, a legjobb játékosokat egy dicsőségfalon kiemelik és két új nyeremény is megjelenik. Az egyik egy Progetto 65 álcastílus, a másik egy Concept 1B tier IX-es amerikai páncélos.

Minden más, ami a Rangsorolt Csatákat illeti marad olyan, mint korábban, tehát tokeneket kell gyűjteni, és a szerzett mennyiség függvényében fejlesztett felszereléseket, sőt akár a tier IX-es nyereménytankot is meg lehet szerezni.

Sok sikert kívánunk minden parancsnoknak az első szezonhoz!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
8 db hozzászólás
 • POM_POM_POM_POM_POM 1 hónapja
  szépen kizárták a nehezen megszerzett tankokat ebböl a modból a sok sirás hatására. nem számolnak ennek morális következményeivel.
  0 0 Válasz
 • nyisa70 1 hónapja
  Nem a legjobbak, itt csak a fizetősök rúgnak labdába, a többi bizonyos szint után helybe topognak, és egy kicsit unalmas olyankor én is rá hagyom.
  0 1 Válasz
 • veteo 1 hónapja
  Látott már valaki értelmes, és nem full negativ hozzászólást nyisa70-től? Nem tudom minek foglalkozik valaki egy játékkal, ha szerinte ekkora baromság...
  0 1 Válasz
  • nyisa70 1 hónapja veteo
   Te a negatívumot látod, én az igazságot.
   0 0 Válasz
   • bakdan05 1 hónapja nyisa70
    Te is ilyen Justice warrior vagy nyisa????? Unicumként mondom, hogy emlékszem hol kezdtem a játékot és az egész rajtad múlik, hogy mennyit gyakorolsz és mennyit szeretnél fejlődni.
    0 2 Válasz
    • nyisa70 30 napja bakdan05
     Az a baj veletek hogy nem lássátok a fától az erdőt. Papoltok hogy nem manipulált játék egyik nap tudok lőni másik nap már 5 böl 3 szor a tankot se találom el. De ti ezt is meg tudjátok magyarázni. Az ilyen emberek mint te mindig a csapatot flótázza. Az Unicumhóz meg még messze állsz. Még keveset fizettél hogy Unicum legyél vagy a tudáson van még mit csiszolni.
     0 1 Válasz
     • veteo 30 napja nyisa70
      Elgondolkodtató, hogy miért játszol ezzel a végletekig manipulált, p2w játékkal?
      0 1 Válasz
      • nyisa70 29 napja veteo
       Azért játszok hogy az ilyen fizetős ***ket lőjem artyval, igaz az xvm is szét kurták mert sírtatok.
       0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés