Hirdetés

Szurkoljunk együtt a Budapest Five csapatának az Eden Arena Malta Vibes versenyén!

Tartsatok velünk szombaton, a Budapest Five meccsei alatt is értékes pontokat gyűjthettek!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Hazai League of Legends

Best of K&H MNEB League of Legends playoff 3. kör - Team Plague vs. Illés Akadémia Spirit

Hirdetés

Tegnap vette kezdetét az Eden Arena Malta Vibes versenye, ahol a csapatok között bizony meghívottként szerepel a Budapest Five is. Az ő szereplésüket természetesen végigkövethetitek majd az esport1tv-n!

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Az A csoport már lejátszotta a mérkőzéseit. Ott az "új" HellRaisers bizonyult a legerősebbnek, a második továbbjutó helyért pedig a forZe és az SG.pro küzdött. Végül a forZe játékosai jutottak be a rájátszásba. A BP5 a B csoportban szerepel, vagyis holnap kezdi meg szereplését.

Nem lesz könnyű dolguk, a csoport első két helyének valamelyikét kell megcsípnünk, első ellenfelük pedig rögtön annak a Symannak a játékosai lesznek, akik tavaly a berlini StarLadder Majort is megjárták. Bo1-ben kell elvernünk őket és ha sikerül egy nekünk kedvező vétót kiharcolni, minden esélyünk meg is lesz rá.
A Syman ötösén kívül ott van még az Illuminar és az LDLC is, akik szintén nehéz ellenfelek, de koránt sem verhetetlenek. Minden szurkolóra szüksége lesz torzsiéknak, véssétek be a naptárjaitokba, hogy szombat délelőtt 10 órától kezd a BP5, a helyszín pedig a már megszokott esport1tv. Mindenképpen tartsatok velünk, hiszen amellett, hogy biztatnunk kell torzsiékat, értékes pontokat is gyűjthettek az adás alatt, amiket aztán a Piacon válthattok be, ahol többek között PC-s, PS4-es és Xbox One-os játékok is várnak titeket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • BAZS1 1 hónapja
  ez 2.hely
  0 0 Válasz
 • orobeRto 1 hónapja
  Gyerünk srácok! ;)
  0 0 Válasz
 • k1n0N 1 hónapja
  GL!
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 29 napja
  GL
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés