Reality show készül a The Sims 4 játék főszereplésével

Reality show készül a The Sims 4 játék főszereplésével

A kreativitást több millió forinttal jutalmazzák.

Hamarosan megérkezik a TBS amerikai televíziós kábelcsatornára a The Sims Spark'd valóságshow, amiben a világ legkreatívabb The Sims játékosai küzdhetnek meg egymással a hatalmas nyereményekért. A különleges műsort maga az EA jelentette be, a hús-vér résztvevőknek a The Sims 4 segítségével kell elmondaniuk saját történetüket, ami egy csapásra gazdaggá teheti őket.

A The Sims franchise executive producere, Lyndsay Pearson elárulta, hogy a játék közösségében mindig volt valami különleges, ami összekapcsolta őket, hogy közösen játszanak, ünnepeljenek és megosszák egymással a történeteiket. Ennek a mentén szeretnék felépíteni a Spark'd műsorát is, ami négy részben mutatja be, hogy a 12 kihívó mire megy egymás ellen a virtuális világban. A hírességekből álló zsűri elé kell odatenni a legkiforrottabb történeteket, amikben dráma, öröm, cselszövés és ármánykodás is feltűnhet, a lényeg, hogy kivívják a celebek elismerését.

Pearson elmondta, hogy az alapötletet a Top Chefből merítették, ami egy több éve futó szakácsreality. Ugyanazokból az alapanyagokból kell a versenyzőknek kihozni a maximumot, amelyet utána a zsűri bírál el több szempont alapján. A Spark'd esetében hasonló a recept, mivel minden játékosnak csak a The Sims 4 áll a rendelkezésére. Természetesen azok is profitálhatnak a Spark'dból, akik csak egyszerű gamereknek mondják magukat, mivel a The Sims 4-ben különleges kihívások kapcsolódnak majd a realityshow-hoz. Akik ezeket a legjobban teljesítik akár bekerülhetnek a következő évadba is, és ők maguk mutathatják meg, hogy mennyi kreativitás is szorult beléjük.

Az építés, a karaktergenerálás és a sztorimesélés is főszerepet kaphat a Spark'dban, vagyis minden elemét fel kell használniuk a játékosoknak, hogy felülmúlják a versenytársaikat. Az első epizód július 17-én kerül adásba, mindenképp érdemes lesz követni a show alakulását, mert ilyet nem sűrűn lát az ember.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.