Hirdetés

A jelenlegi és az ex-BP5 játékosai is brillíroztak a hétvégén

Fleavék és sebiék is nagyszerűen játszottak a napokban.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi League of Legends

LEC 2020 Summer Split 8. hét 1. nap (G2 Esports vs SK Gaming)

Hirdetés

Sokan jól megérdemelt pihenésüket töltik a hetekben, de ez nem azt jelenti, hogy akárcsak a hétvégén is CS:GO nélkül maradtunk volna. Végigkövettük a BP5 menetelését az Eden Arena Malta Vibes második hetében, de torzsiék győzelmei mellett sebi és Camper, illetve az egész ÖTÖS sikerének is örülhettünk.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Nem kerültek könnyű csoportba torzsiék, de igazság szerint ezen a szinten már nem is nagyon beszélhetünk könnyebb és nehezebb csoportokról. Elsőként rögtön az ellen a Syman ellen kellett játszaniuk, akik tavaly nyáron a berlini StarLadder Majorre is kijutottak. 16-11-es arányban kaptunk ki Trainen.

Innen az LDLC és az Illuminar csapatai ellen kellett visszalőnünk magunkat a küzdelembe, mindkét alakulat oldalán olyan játékosokat találunk, mint bodyy vagy Snax. Az első pályát mindkét meccsen elveszítette a Budapest Five, de aztán egypályás hátrányból is sikerült megfordítaniuk a meccset.

A franciákat Dust2-n és egy közel 50 körös Trainen, a lengyeleket pedig Mirage-on és Nuke-on sikerült legyőzniük. A BP5 így bejutott a rájátszásba, ahol bár a torna abszolút favoritja, a HellRaisers várta őket, az első pályát sikerült megnyernie a magyar csapatnak.

Vertigon és Dust2-n viszont már sokkal nagyobb dominanciát mutatott a HR, végül 2-1-re sikerült nyerniük, így a BP5 5-8. helyen helyen búcsúzott a versenytől. De itt még nem ér véget a sztori, hiszen a versenysorozat következő hetére is meghívást kaptak boditoék, tehát holnap délután 15 órától ismét szurkolhattok majd nekik az esport1tv-n.

A BP5 korábbi játékosai is sikeres hétvégét zártak. Sebiék továbbra is ÖTÖS néven megnyerték első meccsüket a Winners League 4 Main divíziójának rájátszásában. 2-0-ra verték a bolgár Granit Gaming csapatát, következő meccsük már a legjobb 8 közé jutástért megy majd. De sebi és Camper nem állt meg ennyinél, ketten megnyerték az LVL Double Tap wingman kupáját, ahol 2500 euróval gazdagodtak. 

Reméljük, hogy ezen a héten is hasonlóan szép eredményekről számolhatunk majd be a magyar játékosok kapcsán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • conyfps 25 napja
  Gg
  0 0 Válasz
 • GeppHard 24 napja
  Szépen Játszottak
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 24 napja
  GG
  0 0 Válasz
 • Yahoo 24 napja
  Nagyon szorítok az ÖTÖS nek, hogy legyen egy szuper ORGjuk
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés