Kai'Sa második Prestige skinjére készülhet, más hősök 1000 nap után sem kaptak újat

Kai'Sa második Prestige skinjére készülhet, más hősök 1000 nap után sem kaptak újat

Sokan nemtetszésüket fejezték ki a Riot Games legutóbbi döntésével kapcsolatban.

Hamarosan megérkezik a League of Legends kliensébe a nagy nyári esemény, ami Lilliát és valószínűleg Yonét emeli be a választható hősök közé. Rajtuk kívül a Spirit Blossom tematika új kozmetikai elemei is feldobják majd a mérkőzéseket, de a Riot még ennél is messzebbre szeretne menni. Hivatalos bejegyzésben számoltak be arról, hogy milyen Tekintély-kiadású hőskinézetekre lehet még idén számítani, amelyek megszerzése komoly időbefektetéssel, vagy rengeteg valódi pénzzel valósítható csak meg.

Pont ez volt az a bejelentés, ami sokakban felháborodást keltett, mivel Kai'Sa is szerepel ezen a listán, aki már 2018-ban kapott egy K/DA Prestige kiadást. A népszerű lövész második Prestige skinjével kapcsolatban elárulta a Riot, hogy egy teljesen új kozmetikai tartalmat készítenek, nem a 2018-ast adják ki újra. A céljuk ezzel, hogy azok a Kai'Sa mainek is beszerezhessék az exkluzív hőskinézetet, akiknek 2018-ban erre nem volt lehetőségük, amikor még jelentősen nehezebb volt a tekintélypontok farmolása.

Ezzel a döntéssel párhuzamosan jelenleg 11 hős is arra vár, hogy 1000 nap után kapjanak végre egy új hőskinézetet. A legrégebb óta a Skarner mainek kesereghetnek, mivel a skorpió Guardian of the Sands skinje 1905 (!) nappal ezelőtt került be a kliensbe. Közülük Ornn az egyetlen, aki mindössze csak egy extra skinnel rendelkezik, de valószínűleg neki sem kell már sokáig várnia, mivel év elején bejelentette a Riot, hogy érkezik hozzá az Elderwood kinézet.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!