Újabb magyar játékos lépett szintet - Kamion az FPL-C-be lőtte magát!

Újabb magyar játékos lépett szintet - Kamion az FPL-C-be lőtte magát!

Az FPL-C már biztos, következő cél a FACEIT Pro League!

A K&H MNEB CS:GO ligája alatt többször is kiemeltünk gejmzilla játékát, aki az éve lején bejutott az FPL-be és olyan játékosok ellen gyakorolhatott, mint s1mple vagy Xyp9x. Most újabb magyar játékos szeme előtt lobog a cél!

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Jurus "Kamion" Zsolt neve mindenkinek ismerősen cseng, aki követi a magyar CS-t. Profi keretek között legutóbb a K&H MNEB második szezonjában játszott a Genesis Gaming csapatában, most pedig sikeresen lőtte be magát a FACEIT Pro League kapujába, az FPL-C-be.

Második helyen végzett a selejtezőben, 19 meccset követően 14 győzelemmel zárta azt. A java viszont még csak most jön, hiszen augusztusban indul a következő FPL-C szezon, immáron Kamionnal a mezőnyben. A gyakorlás és a fejlődés mellett ott a top5 kell legyen a cél, ahol már pénznyereményt is osztanak, a szezon legjobbja pedig továbbjut az FPL-be. Kamion FPL-C menetelését több, mint valószínű, hogy követhetitek majd a Twitch csatornáján.

A jelenlegi FPL-C szezonban egyébként ott van Aaron és kory is, utóbbi a 13. helyet foglalja el 65%-os győzelmi aránnyal, Aaron pedig a 32. helyen áll, 45 meccs után 23 győzelemmel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!