Már előrendelhető: 2646 darabból áll a LEGO-ból készült Nintendo konzol

Már előrendelhető: 2646 darabból áll a LEGO-ból készült Nintendo konzol

A Super Mario játékot lehet majd rajta "futtatni".

Örülhetnek a videójátékosok, ugyanis a LEGO nyélbe ütötte az együttműködését a Nintendóval. Ennek eredményeképp 2020. augusztus 1-jén jelenik meg a LEGO NES (Nintendo Entertainment System), ami összesen 2646 építőelemből rakható össze.

A világon egyedülálló LEGO NES szett négy nagyobb részből áll össze egyetlen nagy egésszé. Először is ott van maga a NES konzol, amihez tartozik egy kontroller, egy Super Mario Bros. kazetta és egy televízió, amin "fut" a játék. 

Ahogy az lenni szokott, az eredeti LEGO termékeknek megkérik az árát. A fenti videóban is látható LEGO Nintendo 210 fontba, azaz 82 000 forintba kerül, plusz az egyéb költségek. Nagyon drága hobbinak számít a mai napig egymásra pakolgatni az építőkockákat, de az igazán nagy rajongóknak ez nem jelenthet akadályt. A TV-ben látható Super Mario egységet külön kell megvásárolni a LEGO NES-hez, cserében a tekerővel hangokat és animációkat lehet előcsalni a képernyőből.

Magyarországi forgalmazásról egyelőre még nincs szó, a LEGO hivatalos oldalán lehet előrendelni a terméket. A leírásban szerepel, hogy mekkorák is a méretei ennek a különleges LEGO szettnek. A televízió 22,5 cm magas, 23,5 cm széles és 16 cm mély, aminek köszönhetően nem kell külön állványt venni ahhoz, hogy gyönyörködhess benne. Kizárólag 18 év felettieknek ajánlják, de ez nem jelenti azt, hogy annyira bonyolult lenne az összerakása.

További képeket a LEGO NES-ről az alábbi galériában találsz!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!