Hirdetés

Elhunyt Grant Imahara, az Állítólag műsorvezetője

A TV-s sztár halála megrázta az egykori munkatársakat és rajongókat.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

EsportGuru Podcast

Az EsportGuru podcastek 4. epizódja

Hirdetés

49 éves korában meghalt Grant Imahara, akit a legtöbben a Discovery Channelen futó Mythbusters (Állítólag) című műsorból ismerhetnek. Az amerikai villamosmérnök hirtelen bekövetkezett halálát agyi anuerizma okozta.

Imahara mielőtt belevágott volna televíziós karrierjébe, nagyszabású hollywoodi filmek háttérstábjában segédkezett. Többek között dolgozott Az elveszett világ: Jurassic Parkon, a Csillagok Háborúja I-II-III. részén, a Mátrix - Újratöltvén és a Mátrix - Forradalmakon egyaránt. Főleg modelleket készített és segített összehúzni a látványos trükkfelvételeket is. A TV-ben először 1999-ben tűnt fel, amikor távirányítós robotjával megküzdött az arra kijelölt arénában. A BattleBots után még néhány évet várnia kellett, mire felfigyelt rá Jamie Hyneman. Innentől nem volt megállás, egészen 2014-ig társműsorvezetője volt az egyik legnépszerűbb tudományos-ismeretterjesztő televíziós sorozatnak, az Állítólagnak. A mítoszvadászat után a White Rabbit Project arca volt Kary Byronnal és Tony Bellecivel, de a Netflix sorozata csak egyetlen évadot élt meg.

Elképesztő kreativitását és szakmai tudását több más projektben is megcsillogtatta. Robotokat épített, történeket gyártott és műsort is vezetett, sőt még a Sharknado 3: Oh Hell No című B (ZS) kategóriás akciófilmben is cameozott egyet. Dolgozott a Walt Disney kutatási szektorában, valamint tanácsadóként segített a MegaBots (USA) vs Suidobashi Heavy Industry (Japan) óriás robotos harcban saját hazájának.


Hirdetés
6 db hozzászólás
 • hun_hetek 24 napja
  RIP
  0 0 Válasz
 • csgomatthew 24 napja
  (((
  0 0 Válasz
 • TadeusBone 24 napja
  RIP
  0 0 Válasz
 • k1n0N 24 napja
  0 0 Válasz
 • Necromantic666 24 napja
  Mennyit néztem régen! ????????
  0 0 Válasz
 • SectoR88 23 napja
  Sajnálom, nagyon szerettem nézni gyerek koromban. Nyugodjék békében
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés