Hirdetés

Három csapatával is szerződést hosszabbított a G2 Esports

A G2 úgy döntött, hogy a mostani kerettel még évekig megállják a helyüket a legnagyobb ligákban.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi Counter-Strike

CSGO - cs_summit 6 - North vs. Heroic

Hirdetés

Fontos bejelentést tett Európa legnagyobb és legnépszerűbb e-sport szervezete. A G2 Esports hivatalosan bejelentette, hogy a League of Legends, a Rocket League és a Rainbow Six Siege csapataikkal aláírták új szerződésüket, aminek értelmében 2022-ig maradnak a berlini székhelyű klubnál.

A szervezet elnök-vezérigazgatója, Carlos "ocelote" Rodriguez az alábbit fűzte a friss bejelentéshez.

"Elképesztő büszkeséggel tölt el minket az, ha a partnereink, játékosaink és rajongóink úgy döntenek, hogy még éveken keresztül velünk tartanak a közös úton. A szerződések megújítása kiemeli, hogy mennyire jó kapcsolatunk van a csapatokkal, amire szintén büszkék lehetünk." - árulta el ocelote.

A legjobb eredményeket eredményeket az elmúlt években még a League of Legends szállította, MSI győzelem és világbajnoki második helyezés is ott szerepelt a Wunder-Jankos-Caps-Perkz-Mickyx ötös neve mellett, de 2020-ban felnőtt melléjük a Rocket League triója is. A 2020-as Rocket League Spring Series Finalsben esélye se volt az NRG-nek, a G2 emelhette magasba a trófeát. A jelenlegi gárda 2019. januárja óta játszik együtt, Rizzo és JKnaps már 2017-ben is vállvetve lőtte a gólokat a virtuális futballpályákon.

 

Az R6S kicsit háttérbe szorul, ugyanis egy megújult lineuppal készülhetnek a jövő évekre a játékosok. Az EPL 11. szezonjában az ezüstéremmel kellett beérniük, de a folyamatosan megy a munka, hogy a következő nemzetközi versenyeken felérjenek a csúcsra.

Az LEC 10. meccsnapján rögtön egy hatalmas kihívás vár Capsékre, a listavezető MAD Lions ellen kell bizonyítaniuk.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • PadawaN 25 napja
  És a CSGO?
  0 0 Válasz
  • Loemifar 25 napja PadawaN
   Velük még nem sikerült megállapodniuk.
   0 0 Válasz
 • hun_hetek 24 napja
  Jelenleg erős csapataik vannak
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés