LEC: Új játékost igazolt az Origen csapata, már a hétvégén debütálhat

Az új játékos azonnal bekerülhet a kezdőcsapatba.

Az LEC 2020-as nyári szezonjában látványosan gyengélkedik az Origen. A top 3-ba várt csapat jelenleg a nem túl előkelő 5. helyet foglalja el holtversenyben, hiába található a kötelékükben Alphari és Upset. A vezetőség nem is várt tovább azzal, hogy felfrissítsék a kezdőötöst. Destiny csereként folytathatja a spanyol orgnál, helyét a Team Vitality jelenlegi cseréje, Jactroll veszi át.

Destiny első játékosként érkezett meg az LEC-be az óceániai ligából, de a tavaszi teljesítménye nem indult javulásnak a nyári szezonban sem. Hiába játszik az oldalán Európa egyik, ha nem a legjobb ADC-je, ennek ellenére már 5 vereséget gyűjtött be a csapat. Upset társa az a Jactroll lehet már a 10. meccsnaptól kezdődően, akit a görög légiós, Labrov szorított ki a VIT keretéből. 

A két játékos képes arra, hogy kezdeményező, de mégis tankos karakterekkel játsszon. Nautilus, Braum és Leona is ott szerepel mindkettejüknek a legtöbbet választott hősei között. Ennél többre nincs is igazán szükség Jactrolltól, mivel Upset képes arra, hogy akár 1v9-ben lecarryzze a meccseket egy Ezreallel, Kalistával, vagy Apheliosszal. 

A 21 éves lengyel játékost azonnal a mély vízbe dobja be az OG, ugyanis a G2 Esports ellen kell bizonyítania pénteken. 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru  adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.