Hirdetés

LEC: Új játékost igazolt az Origen csapata, már a hétvégén debütálhat

Az új játékos azonnal bekerülhet a kezdőcsapatba.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi Counter-Strike

CSGO - cs_summit 6 - North vs. Heroic

Hirdetés

Az LEC 2020-as nyári szezonjában látványosan gyengélkedik az Origen. A top 3-ba várt csapat jelenleg a nem túl előkelő 5. helyet foglalja el holtversenyben, hiába található a kötelékükben Alphari és Upset. A vezetőség nem is várt tovább azzal, hogy felfrissítsék a kezdőötöst. Destiny csereként folytathatja a spanyol orgnál, helyét a Team Vitality jelenlegi cseréje, Jactroll veszi át.

Destiny első játékosként érkezett meg az LEC-be az óceániai ligából, de a tavaszi teljesítménye nem indult javulásnak a nyári szezonban sem. Hiába játszik az oldalán Európa egyik, ha nem a legjobb ADC-je, ennek ellenére már 5 vereséget gyűjtött be a csapat. Upset társa az a Jactroll lehet már a 10. meccsnaptól kezdődően, akit a görög légiós, Labrov szorított ki a VIT keretéből. 

A két játékos képes arra, hogy kezdeményező, de mégis tankos karakterekkel játsszon. Nautilus, Braum és Leona is ott szerepel mindkettejüknek a legtöbbet választott hősei között. Ennél többre nincs is igazán szükség Jactrolltól, mivel Upset képes arra, hogy akár 1v9-ben lecarryzze a meccseket egy Ezreallel, Kalistával, vagy Apheliosszal. 

A 21 éves lengyel játékost azonnal a mély vízbe dobja be az OG, ugyanis a G2 Esports ellen kell bizonyítania pénteken. 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru  adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • hi_im_lobotomy 25 napja
  Azt hittem, tényleg új játékos... erre... komolyan elférne egy igazi vérfrissítés a LEC-re... ott van a rakat challanger player: jobbnál jobb fiatal titánok... erre hoznak egy Jactroll-t, akit már mindenki fejből vág, h mit csinál majd. Koreában nem gond a ranglétra tetejéről beszervezni a játékosokat - itt miért ekkora a bizalmatlanság? De ne menjen blind-re... ott egy olyan kőkemény ambiciózus játékos mint bluerzor. Karajra szedné vele az OG az egész ligát.
  0 0 Válasz
  • Allanon 25 napja hi_im_lobotomy
   Xerxe azért jobb mint bluerzor. Bár remélem, hogy hamarosan megmutathatja magát a profi mezőnyben. OG-nek egy mides jobban kellene. Nukeduck nem elég jó. Örök ígéret marad.
   0 0 Válasz
 • Tundererdo 25 napja
  Azért szerintem ha nem is összes de legtöbb Léc játékos nagyon jól ismeri bluerzort hisz évek óta Velük ellenük soloqzik. Emlékezz vissza hogy került xerxe az uolhoz. Bluenak nagy pechje van. Hiába lenne jobb vagy fiatal saját vagy stabil öreg motoros van minden csapatnál. OG egyetlen helyen cserélt ahol lehetett többieknek túl nagy a presztízse. Más kérdés hogy szerintem így sincs sok esélyük vbre
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 24 napja
  Kiváncsi vagyok hogy beválik-e ez a csere
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés