Így néz ki 4K - 60 FPS-ben a legendás Diablo II

Így néz ki 4K - 60 FPS-ben a legendás Diablo II

Egészen elképesztően fest a világ egyik legismertebb videójátéka felturbózott grafika mellett.

Azzal valószínű mindegyikőtök tisztában van, hogy a Diablo II egy régi játék. Néhány hete ünnepelte a Blizzard remekműve a 20. születésnapját, azonban nagy bejelentést nem fűzött ehhez a dátumhoz a fejlesztő. Szerencsére a rajongók mindig képesek meglepetést okozni, így van ez az alábbi videóval is, amiben a Diablo második részéből ragadtak ki 16 percet, hogy azt 4K - 60 FPS-ben tárják a gamer világ elé.

Az első változata a játékban maximum 640x480-as felbontásban, 25 FPS-sel száguldott a PC-ken, majd a Lord of Destruction kiegészítővel már az elképesztő 800x600-as felbontást is kipréselte magából a program. Michael Reznor ezekkel a paraméterekkel nem volt elégedett 2020-ban, ezért úgy döntött, hogy a mesterséges intelligencia segítségével felturbózza a 20 éves játék grafikáját. Nem egy modot készített, hanem egyszerűen a saját játékmenetére engedte rá a skálázó programokat, hogy a 4K - 60 FPS méltó módon jelenítse meg a klasszikust.

Valószínű az eredeti Diablo II-vel nincsenek hasonló tervei a Blizzardnak, de többen pletykálják, hogy esetleg megjelenhet még ebben az évezredben a Diablo II: Remastered verziója, ami a Diablo 4 mellett egy újabb lökést adhatna a harmadik résszel feledésbe merült franchise-nak. Az Immortal is ott lebeg a levegőben, de a mobilos verzió bejelentése óta gyakorlatilag semmit sem tudni erről a projektről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!