Hirdetés

Silva és Caputo lapján megakadhat egyesek szeme

Kilencvenes játékos nincs, nagy nevek viszont akadnak, de lehet, hogy egy pillantástól nem ér többet a hét legjobb csapata.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi Counter-Strike

CSGO - cs_summit 6 - North vs. Heroic

Hirdetés

Az újraindult bajnokságokban egyre több játékos igyekszik megmutatni, hogy a nyári hőségben is ki tudja hozni magából a legjobbat. Az elmúlt hét napban azért akadtak szuper teljesítmények a zöld gyepen, viszont a nagy kérdés az, hogy a legdurvább promók árnyékában vajon ki az, aki a Team of the Week lapokra pályázik még július közepén.

A 41. kiadásban a legjobb kártyát David Silva, a Manchester City nyűhetetlen középpályása kapta, de mellette ott virít Arturo Vidal a Barcelonából, de feltűnik Francesco Caputo és Ever Banega is. Ráadásul az MLS is újra akcióba lendült, Nani pedig a 97. percben szerzett győztes találatával az Inter Miami ellen kivívta az EA tiszteletét.

Érdekes, hogy a Liverpoolecho oldalán egy picit sérelmezték, hogy sem a parádés Mohamed Salah, sem a gólt szerző Andy Robertson nem fért be ebbe az impozáns gárdába. Az EA döntéseit bizony nem könnyű megérteni:

A lapokat este 19 órától lehet nyitni a csomagokból. 

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • hun_hetek 23 napja
    Hát ez jó gyenge team of the week lett
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés