Hirdetés

Az út: Animációs kisfilm érkezett Yone, az új LoL hős főszereplésével

Akcióban gazdag, nagyon látványos animációs kisfilmet kapott Yone.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi Counter-Strike

CSGO - cs_summit 6 - North vs. Heroic

Hirdetés

A Spirit Blossom eseményre, ami a nagy nyári eventje lesz a League of Legendsnek, már nem kell sokat várnotok. A legutóbbi animációs kisfilm főszereplője maga Yone, akivel kapcsolatban az elmúlt hetekben egyre több pletyka látott napvilágot.

A videóban látható maga Yone, mielőtt a saját múltjával találkozik. A róka, aki mutatja neki az utat, maga Ahri, egy Spirit Blossom skinben. A háttérben Cassiopeia és Kindred is feltűnik, mindkét hős kap majd Lélekvirág kinézetet a következő hetekben.

A videó végén egy akcióban dúskáló csatajelenetben kell helytállnia Yone-nak, ellenfele nem más, mint saját maga. A két kardos harcmodor nagy valószínűséggel a LoL-ba is bekerül majd, nem véletlen helyezett erre ekkora hangsúlyt a Riot.

Nektek hogy tetszett Yone bemutatkozása?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
8 db hozzászólás
 • cucu 24 napja
  Nekem nagyon tetszett, bár engem leginkább az animáció fogott meg a riot ehhez nagyon ért de lássuk be, ha köze lesz yasuohoz akkor ugyan az fog vele történni mint yasuoval minden áron vele akarnak játszani, de csak feed meg játékból ki lépés illetve intelés lesz a vége :/ szerintem bőven elég egy "idegesítő" karakter amit leginkább a buta emberek használnak, (nem inge ne vegye magára) de a LORT bővíteni jó lesz úgy is kb többet olvasok LoL történeteket mint játszok minden esetre kíváncsivá tett.
  0 0 Válasz
  • mkvieod 23 napja cucu
   Szerintem sok embert nem igazán érdekli a lol lore-ja, (jó, nyilván vannak az évek alatt szinte mindenkire ráragadott dolgok, pl a khazix és rengar, vagy a renekton, nasus) sőt ez a yasuo utálás is annyira régi már. Nem úgy fognak hozzá állni, mint yasuo hozzátartozójához, hanem mint egy új champion-höz.
   0 0 Válasz
 • Detrix 24 napja
  Egynek elmegy.
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 23 napja
  Király lett
  0 0 Válasz
 • ProtonP 23 napja
  Nem vagyok egy nagy Yasuo main de ahogy látom csak azok feedelnek vele akik minden pillanatban bedashelnek torony alá vagy nem tudják hogy mi ellen nem lehet folyamatosan E Q val tradelni azaz nem tudnak hátrányban vagy legalabb is hátul védekezve játszani
  0 0 Válasz
 • T0XiC15 22 napja
  Már várom, hogy Yone bejöjjön
  0 0 Válasz
 • sziabarbi 22 napja
  Alig várom, viszem midre.
  0 0 Válasz
 • Zsigmond642 14 napja
  Ti nem tudjátok őt hogy lehet megszerezni ingyen?
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés