Az út: Animációs kisfilm érkezett Yone, az új LoL hős főszereplésével

Akcióban gazdag, nagyon látványos animációs kisfilmet kapott Yone.

A Spirit Blossom eseményre, ami a nagy nyári eventje lesz a League of Legendsnek, már nem kell sokat várnotok. A legutóbbi animációs kisfilm főszereplője maga Yone, akivel kapcsolatban az elmúlt hetekben egyre több pletyka látott napvilágot.

A videóban látható maga Yone, mielőtt a saját múltjával találkozik. A róka, aki mutatja neki az utat, maga Ahri, egy Spirit Blossom skinben. A háttérben Cassiopeia és Kindred is feltűnik, mindkét hős kap majd Lélekvirág kinézetet a következő hetekben.

A videó végén egy akcióban dúskáló csatajelenetben kell helytállnia Yone-nak, ellenfele nem más, mint saját maga. A két kardos harcmodor nagy valószínűséggel a LoL-ba is bekerül majd, nem véletlen helyezett erre ekkora hangsúlyt a Riot.

Nektek hogy tetszett Yone bemutatkozása?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.