Hirdetés

Hatalmas ziccert hagy ki a Riot azzal, hogy nem Yone lesz a következő LoL hős

Yasuo és féltestvére remek easter egget szolgáltathatnának a közösségnek.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi Counter-Strike

CSGO - cs_summit 6 - North vs. Heroic

Hirdetés

Igazi "vihar" előtti csend állt be jelenleg a League of Legends életében, a Riot Games várhatóan nagyon nagy dobásra, vagy dobásokra készül a Spirit Blossom event kapcsán, egyelőre viszont csak apróbb információmorzsák érhetőek el a közösség számára. Azt már tudjuk, hogy a következő hős Lillia lesz, aki egyelőre nem nagyon nyűgözte le a játékosokat, de legalább őt is megkaphatják TALÁN ajándékba azok a játékosok, akik elég ügyesek.

Vannak azonban arra mutató jelek, hogy Lilliát szorosan követheti Yasuo halottnak hitt féltestvére, Yone is, a Riot ugyanis két karaktert ad ki a nyár folyamán.

Azóta előkerült még egy splash art szerűség, ami közel sem hivatalos, ellenben arról szól a fáma, hogy Yone alap kinézetének képe lehet.

Összevetve a néhány hete hivatalos bejegyzésben megjelent, sejtelmes képpel, még lehet is benne valami.

Ámde, az a helyzet, hogy a következő hős kiadásával a LoL Teemonál is jobban gyűlölt karaktere, a mémrekordokat döntögető kardforgató, Yasuo kap olcsóbb árazást majd, ő rá kerül a sor ugyanis, hogy 6300 helyett 4800 BE-re csökkenjen az értéke. Azzal, hogy Lillia teszi majd olcsóbbá a kitaszított hőst, a Riot egy remek lehetőséget hagy ki egy easter egg megalkotására, ami egyértelműen a háttértörténetért rajongó játékosok kedvence lehetne a jövőben.

Ugyanakkor viszont nem szabad elfelejteni azt sem, hogy Lillia a 149., Yone pedig a 150. hős lesz, az egyhangú, akár fantáziátlan kitje miatt pedig nem biztos, hogy Lillia megérdemelné a közösség szemében a 150. hős szerepét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • hun_hetek 23 napja
    Hát ez tényleg jól elrontották
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés