Hirdetés

Teszt szerver 1.10: Új térképek, jármű újraegyensúlyozások és egy új játékmód

Az 1.10-es nyílt teszt szervere elstartolt, ami egyelőre 2020 legjelentősebb frissítésének tűnik.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi Counter-Strike

CSGO - cs_summit 6 - North vs. Heroic

Hirdetés

Az új teszt szerveren bárki rész vehet, aki június 29-e előtt regisztrált a játékba, ehhez nem kell mást tennetek, mint az alábbi linkről letölteni a teszt klienst.

A frissítés sok mindent tartalmaz, így egy újradolgozott térképet, jármű újraegyensúlyozásokat, a kötvények rendszerének újragondolását és egy új Battle Royale jellegű játékmódot.

Visszatér Pearl River

A térkép a 9.10-es frissítéssel kikerült a játékból, de az 1.10-zel végre visszatér ez az 1000x1000 méteres térkép, ami ezúttal remélhetőleg jobban elnyeri mind a játékosok, mind a fejlesztők tetszését.

Jármű újraegyensúlyozások

A kerekes járművek mellett újraegyensúlyozzák az E 100, IS-4 és T110E5 hármast, amik egy kisebb erősítést kapnak, továbbá az Object 430U és a Progetto 65 is átesik egy kisebb módosításon, de ezeket a tankokat sajnos gyengítik majd. Természetesen nemcsak a megnevezett egységek, hanem az ágakon lévő tankok is változnak, így a napokban erről egy részletes cikkel fogunk jelentkezni.

Új harci kommunikáció

A jármű újraegyensúlyozások mellett az új harci kommunikáció is megér egy misét, amiről szintén készítünk egy részletesebb bemutatót, hiszen nem csupán annyiról van szó, hogy a jelenlegi "Támadás!" és "Védekezés!" parancsok bővülnek, hanem bekerülnek olyan lehetőségek, amikkel a pálya egy-egy szegmensét külön is ki lehet jelölni, továbbá megadhatjuk, hogy milyen feladatot kellene ellátni az adott ponton.

Új kötvényszerzési rendszer tier X-ben

A napokban a kötvények rendszerének újradolgozásáról is jelentkezünk egy cikkel, de ha röviden kellene megfogalmazni a változtatás alapelvét, akkor azt mondhatuk, hogy mostantól nemcsak medálokért, hanem minden csatánkért kötvényt szerezhetünk.

Új Battle Royale játékmód: Steel Hunter

Dreamland mellett megkapjuk a Arzagir 4.04 névre hallgató új térképet, továbbá egy brit és francia egység is megjelenik a korábbi három mellett, így összesen öt különböző nemzetiségű -és persze stílusú- egységgel feszülhetünk egymásnak ebben a Battle Royale jelleggű új játékmódban.

Nektek melyik újítás vagy éppen változtatás tetszik a leginkább az 1.10-es frissítésben?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Stoky 23 napja
    Helló! Nekem a pearl river régen is nagyon tetszett kíváncsi leszek hogy gyakorlatban milyen lesz, a jármű egyensúlyozásban már réges régen foglalkozniuk kellene,persze mindig van egy egy cseppnyi változás de azt amit igazán kéne az mindig lemaradt ???? ! A battle royal-ról még annyit nekem ez lesz az első amivel tényleg komolyan foglakozok!
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés