LCS: Játékost cserél a következő hétvégére a TSM

Doublelift oldalán új játékos tűnik fel a Team SoloMid következő LCS mérkőzésein.

A tavaszi szezonhoz képest mindenképp előrelépésnek tekinthető Bjergsenék számára, hogy 10 mérkőzés után mindössze 3 győzelemre vannak a listavezető Cloud9 csapatától. A TSM jelenleg a 3. helyet foglalja el az LCS 2020 Summer Split tabelláján, azonban az elmúlt héten begyűjtött vereségek után úgy döntött a vezetőség, hogy játékoscserére van szükség ahhoz, hogy megtartsák, esetleg tovább javítsák ezt a pozíciót. Biofrost helyét Treatz veszi át, ami azt jelenti, hogy Doubleliftnek új támogató oldalán kell villognia a 100T és a FLY ellen.

Treatz 24 éves korával igazi veteránnak számít a profi LoL mezőnyben. Korábban a TSM Academynél ért el szép eredményeket, előtte Európában játszott kisebb-nagyobb csapatokban. Stílusa hasonló Biofrostéhoz, szereti azokat a támogató hősöket előnyben részesíteni, akikkel kezdeményezni lehet a harcokat. Mainjének Thresh tekinthető, de Rakannal, Nautilusszal és Braummal is számos meccse van az elmúlt hetekben.

A svéd játékos nagyon meggyőzően szerepelt a TSM Academy nyári meccsein, jelenleg 8-2-vel vezetik a tabellát és Treatz egyértelműen a legjobb supportnak mondható ebben a mezőnyben. Valószínű a TSM is tisztában van azzal, hogy talán most van a legjobb formában Treatz, ki kell használni ezt az alkalmat.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru  adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!