Végre forog az Uncharted film és a Just Cause filmadaptációja is rendezőre talált

Végre forog az Uncharted film és a Just Cause filmadaptációja is rendezőre talált

Reméljük mindkettő a jobban sikert videojáték adaptációk közé kerül majd.

Videojátékból nagyon nehéz élvezetes filmet gyártani, ugyanez igaz fordítva is. Emlékezzünk csak vissza, miket kaptunk az utóbbi évek alatt. Resident Evil (2002), Alone in the Dark (2005), Hitman (2007 és 2015), Assassin's Creed (2016). Egytől egyig élvezhetetlen filmek, reméljük az Uncharted és a Just Cause nem ezeknek a sorsára jut.

Nézd a legizgalmasabb CS:GO meccseket az EsportGuru TV-n!

Hiszen akad azért egy két kimagasló példa is, a idei Sonic egész jó volt, akárcsak a 2016-os World of Warcraft vagy az ugyanabban az évben mozikba kerülő The Angry Birds Movie. Jó ideje tudjuk már, hogy nagyvászonra szeretnék vinni többek között az Uncharted szériát és a Just Cause-t is.

Előbbi esetében az is ismeretes már rég, hogy a Bosszúállók Pókemberje, Tom Holland kelti majd életre Nathan Drake karakterét. A fiatal színész instagramjáról pedig már azt is tudjuk, hogy végre elkezdődött a forgatás, tegnap a munkálatok első napjáról posztolt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Day one #uncharted

Tom Holland (@tomholland2013) által megosztott bejegyzés,

A Just Cause filmadaptációja még nem egy-két lépéssel hátrébb tart. Azt már eddig is tudtuk, hogy a forgatókönyvért a John Wick filmek egyik alkotója, Derek Kolstad felel, de a napokban a film rendezői posztja is gazdára talált. Michael Dowse-t illeti a szerep, aki igazán nagy nevet nem szerzett még magának, de több sorozatnál is közreműködött már, a tavalyi Übergáz című bűnügyi vígjátéka pedig egész szórakoztató volt.
A Just Cause esetében még nincs konkrét terv a megjelenését illetően, de ha minden jól megy az Uncharted mozit már jövő nyáron megnézhetjük majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!