1.10 tesztelés második fázis: A Wargaming még mindig nem nerfel prémium tankot

Az 1.10-es frissítés következő szakaszába lépett, amiben már a lengyel közepes tankokat és a 2.0-s felszereléseket is kipróbálhatjátok.

A játékosokat ugyanis megdöbbentette, hogy a Panhard EBR 75 és a Progetto 46 is nerfelésre került, hiszen mindkét egységért valódi pénzt kellett fizetni. A Wargaming természetesen észlelte az aggályokat, így bár az adott ágon mindegyik egységet gyengítik, ugyanakkor a a két prémium érintettségű harckocsi marad olyan, mint most.

A Panhard EBR 75 kap egy exkluzív fizikát, így bár ugyanúgy elszenvedi a lassulásból származó hátrányokat, de így mégsem. A Progetto 46 esetében pedig ugyanúgy elveszik a töltésgyorsítót, mint ahogy korábban tervezték, de mivel megnövelik az alap töltési idejét, így mégsem.

Töltésgyorsító nélkül (ELŐTTE)
Töltésgyorsítóval (ELŐTTE)
Töltésgyorsító nélkül (UTÁNA)
A töltési idő az első lövedéknél: 11,5 mp
A töltési idő az első lövedéknél: 10,4 mp
A töltési idő az első lövedéknél: 10,4 mp
A töltési idő a második lövedéknél: 8,6 mp
A töltési idő a második lövedéknél: 7,8 mp
A töltési idő a második lövedéknél: 7,8 mp
A töltési idő a harmadik lövedéknél: 7,7 mp A töltési idő a harmadik lövedéknél: 6,9 mp A töltési idő a harmadik lövedéknél: 6,9 mp
Percenként kiosztott sebzés: 1.877 HP Percenként kiosztott sebzés: 2.086 HP Percenként kiosztott sebzés: 2.086 HP

Továbbá bekerültek a lengyel közepes tankok és a felszerelések 2.0 is, amik közül talán utóbbi az, amivel részletesebben lehet foglalkozni. A lengyel közepes tankok kapcsán figyelmetekbe ajánlanánk alábbi cikkünket, amiben összefoglaltuk, hogy milyen új tankok érkeznek az ágra.

A felszerelésekre visszatérve kiemelendő, hogy tier V alatt nemcsak a számukat korlátozza a Wargaming, hanem a tankok mechanikáját is módosítják. 

Ez azt takarja, hogy míg tier I-ben egyáltalán nem sérülnek a legénységi tagok és modulok, addig tier IV-ig felfelé folyamatosan bővül a palatta, így tier II-ben sérülhetnek a modulok, tier III-ban sérülhetnek a legénységi tagok is -de a gyújtás mindkét tierben csekély sebzést fog okozni-, majd tier IV-től teljesen olyanok a tankok, mint most, de direktívákat továbbra sem használhatnak.

A pontos felszerelések listáját a fenti képre kattintva galériánkban tekinthetitek meg.

Mivel a kis tierű prémium tankok nem használhatnak a továbbiakban töltésgyorsítót, ezért a Progetto 46-hoz hasonlóan megemelik a tűzerejüket. Az érintett prémium tankok a Sexton I, T-29, SU-76i, AC 1 Sentinel, a T-28E with F30 és az A32.

Ti egyetértetek a Wargaming hozzáállásával, miszerint prémium tankot nem szabad nerfelni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.