Legnagyobb vesztesek és nyertesek a LoL 10.14-es frissítésében

Legnagyobb vesztesek és nyertesek a LoL 10.14-es frissítésében

A Pentakill banda énekese örömmel figyelheti az elmúlt napok változásait.

Jövő hét szerdán megérkezik a 10.15-ös League of Legends frissítés, amiben több meta hős is megkapja a megérdemelt gyengítéseket. Ornn, Lee Sin és Thresh is készülhet arra, hogy a győzelmi arányok zuhanásnak indulhatnak, miközben Sejuani és Gragas már alig várja, hogy ismét dominálja a dzsungelt.

Nem érdemes azonban még ennyire előreszaladni, mivel a 10.14-es patch változtatásai is megannyi érdekességgel szolgálnak a statisztika megszállottjai számára.

Legnagyobb vesztesek a 10.14-es frissítésben

Jungle-ben volt igazán erős Volibear, alacsony és magas ELO-ban egyaránt. A nerfek megtették hatásukat, közel 2%-kal csökkent a győzelmi aránya a hatalmas medvének.

A legtöbbet tiltott/választott ADC volt Varus a kompetitív metában, de a mostani nerfek után idéző legyen a talpán, aki ad neki esélyt. Több mint 3%-kal esett vissza a win rate-je, nagyjából ugyanennyivel csökkent a népszerűsége.

Sokan könyörögnek a Riotnak, hogy kezdjen már végre valamit a Majomkirállyal, de még mindig nem igazán akarják gyengíteni a hőst. A nerfek hatására 50% alá zuhant a dzsungeles Wukong statisztikája, de topon még mindig jól teljesít.

Továbbra is az egyik legnépszerűbb ADC-ről van szó, aki kicsit veszített csak erejéből. A pickelési aránya 34,8%-on pihen jelenleg, nem véletlen figyeli valószínűleg árgus szemmel a Riot, hogy mit alkot Ezreal.

Supportként minimálisan erősödött, miden viszont látványosan gyengült az AD hős. Pyke célzott gyengítései beváltak, bár a mainek még mindig rettegésben tartják a Szurdokot.

A legnagyobb nyerteseket a következő oldalon találjátok meg!

Legnagyobb nyertesek a 10.14-es frissítésben

Egyértelműen a legnagyobb nyertes Karthus, 4%-nál többel nőtt meg a győzelmi aránya miden. Jungleben is 2%-ot ugrottak a számok, sőt akár botra is flexelhető a Q buffnak köszönhetően.

Jót tett a Alistárnak a töltési idő csökkentés, de még mindig népszerűtlennek mondható támogató szerepben. Talán a VB előtt kaphat még egy kis erősítést.

Az izolált célpontokra még nagyobbat karmol Kha'Zix, ezért is nőtt több, mint duplájára a népszerűsége. Az early game dzsungelesek között az egyik legjobb jelenleg, érdemes választani.

A gyorsabb W árnyékoknak köszönhetően többen leporolták Zedet, sikerült is a győzelmi arányát 50% fölé tornázni.

A passzív sebzését növelték meg Rivennek a 10.14-es frissítésben, kicsit megemelkedtek ennek köszönhetően a mutatói. Csodát nem kell várni tőle, de topon szép számokat hoz.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Karthus melyik szerepben a legerősebb jelenleg?

  • 2 %
  • 65 %
  • 14 %
  • 16 %
  • 2 %