Sikeres volt a Mortal Shell bétája, csak a cica szomorkodhat

Sikeres volt a Mortal Shell bétája, csak a cica szomorkodhat

Rengetegen játszottak a bétával, de csak kevesen jutottak el addig, hogy törődjenek a macskával.

Gyakorlatilag nincs olyan hónap, hogy ne kerülne a reflektorfénybe egy újabb Dark Souls klón. Ebben a tekintetben nem tartalmaz semmilyen újdonságot a Mortal Shell sem, azonban mégis több százezren ültek le azért, hogy kipróbálják a béta szakaszban lévő videójátékot.

A Mortal Shell összesen 350 000-nél is több gamert vonzott be, de mindössze csak körülbelül 150 000-n álltak le, hogy megsimogassák a cuki cicát, ami felbukkant az egyik pillanatban. Valószínűleg a játékosok inkább arra koncentráltak, hogy a nehéz, néha már-már teljesen unfairnek tartott küzdelmeket valahogyan túléljék. Ebben a tekintetben nem akar elmaradni a példaképtől, azonban ez még önmagában nem garancia a sikerre.

A Cold Symmetry fejlesztésében formálódó program Epic Games Store exkluzív cím lesz még idén, ha minden a tervek szerint alakul. A sötét hangulat, a változatos fegyverek és képességek, a rengeteg ellenfél és boss nagyon jól mutat mozgásban, innentől már csak az utolsó simításokat kell elvégeznie a fejlesztőcsapatnak, hogy garantált siker legyen a játékuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!