Hamarosan indul a LoL nagy nyári eseménye, rengeteg skin vár rátok

Hamarosan indul a LoL nagy nyári eseménye, rengeteg skin vár rátok

A kedvcsinálók alapján a LoL valaha volt egyik legnagyobb eseménye érkezik meg napokon belül a kliensbe.

Egyetlen napra sem pihennek a Riot Games alkalmazottjai, folyamatosan érkeznek a teaser videók a 2020-as nagy nyári eseményhez, a Spirit Blossom eventhez. A League of Legends világába egy teljesen új skincsalád érkezik, sőt két hős is csatlakozik majd a bajnokok népes csapatához. Lillia és Yone mellett Thresh, Yasuo, Kindred, Cassiopeia, Riven, Teemo (Prestige kiadással együtt), Vayne és Ahri

Ahri Yone videójában tűnt fel rókaként, a többiek kaptak egy-egy teasert, amit Instagramon osztott meg a Riot Games a követőivel. Ezekből nem derül ki sok, de nem kell már várni arra, hogy mozgás közben is részletesen megtekinthessétek mit tudnak a legújabb hőskinézetek.

Spirit Blossom Vayne Skin Spotlight

Spirit Blossom Cassiopeia Teaser

Spirit Blossom Riven Skin Spotlight

Spirit Blossom Yasuo Skin Spotlight

(Prestige) Spirit Blossom Teemo Skin Spotlight

Spirit Blossom Kindred Skin Spotlight

Július 22-én, azaz szerdán, a 10.15-ös LoL frissítéssel kerülhetnek be az új tartalmak az éles szerverekre. Lillia már most is tesztelhető, semmi sem állhat immár az útjába, Yone azonban még mindig egy hatalmas kérdőjel. A bemutatkozó animációs kisfilmén kívül semmilyen játékmenetbeli részlet nem derült ki róla, ami azt is jelenti, hogy még egy darabig nem kell számítani a felbukkanására. Először a PBE-re kell bekerülnie, utána bukkanhat fel a rendes meccseken. 

Az összes Spirit Blossom teaser képet az alábbi galériában egyesével megtekinthetitek!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te várod már a Spirit Blossom eseményt?

  • 81 %
  • 5 %
  • 14 %