Három szerveren is elérte a Legendet CheeseHead: Ezzel a deckkel sikerült neki

Három szerveren is elérte a Legendet CheeseHead: Ezzel a deckkel sikerült neki

Már egy szerveren is nagy dolog elérni a Legendet, a K&H MNEB kártyásának három szerveren is sikerült egy hónapon belül.

A legjobb magyar kártyások továbbra is mindent megtesznek azért, hogy formában tartsák magukat. Bár már csak hetek vannak hátra az új kiegészítő érkezéséig, mégis sokan döntenek úgy, hogy megtolják a júliusi hónapot. CheeseHead, a Genesis Gaming játékosa elérte a Legend rankot az ázsiai, az európai és az észak-amerikai szerveren mindössze néhány hét leforgása alatt. Ez a triplázás még sosem sikerült neki, azonban a "kölcsönzött" Priest paklival semmi sem állhatott a K&H MNEB döntősének útjába.

Társának egy olcsó Priest decket választott, ami egy Galakrond változat, mindössze három extra Legendaryvel.

CheeseHead's triple Legend Budget Galakrond Priest

Deck kódAAECAa0GBtMKjrED47QDlroDyL4DyMADDB7JBpmpA9msA9qsA82vA4S2A5q2A5O6A6+6A/S7A9y+AwA=

A fenti "Cube" verzióból hiányoznak az olcsó tömegirtások, cserében képes boardon felvenni a versenyt minden ellenféllel szemben. Egy jól időzített Grave Rune óriási fejtörést okozhat még azoknak az ellenfeleknek is, amelyeknek egyébként viszonylag sok opciója van a Deathrattle lények megoldására. Szerencsére late game-ben sem kell aggódni attól, hogy elfogynának az erőforrások, mivel végtelen értéket képes termelni a Galakrond Hero Power.

A Nohandsgamertől kölcsönzött paklival nem más a célja CheeseHeadnek, mint a top 16-ba jutás a hónap végén. Ez már automatikusan kvalifikációt jelent a Master Tours versenyre, de nem lesz egyszerű dolga a magyar kártyásnak. A mezőny erős, a grindolás fárasztó. Remélhetőleg összejön a bravúr a legszakállasabb magyar (fél)profinak és képviselheti Magyarországot a nemzetközi kupán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!