A Waffenträger auf E 100 (P) gyenge volt, buffolták

A hírhedt német páncélvadász, a Waffenträger auf E 100 (P) túl gyenge volt, így kicsit erősítettek rajta.

A Waffenträger auf E 100 (P) egy tier X-es egyedi német páncélvadász a kínai szerveren, ami egy ideig a World of Tanks európai szerverén is játszható egység volt, de mivel a sorozatos nerfek ellenére sem tudták megfelelően kiegyensúlyozni, ezért végül eltávolították a játékból.

A szuperteszten mégis megjelent az egység egy buffolt verziója, mert bár a játékosok és a Wargaming szerint is gyenge volt annak idején, de úgy tűnik a páncélosok erőszintjének folyamatos növekedése indukálta ennek a tankvadásznak az erősítését, így az alábbi paramétereket módosította a WG.

Régi értékek Új értékek
Lövedékek betöltési sebessége 3 mp 2 mp
Tűzgyorsaság 4,44 lövés/perc 4,72 lövés/perc
AP lövedék átütési értéke 246 mm 256 mm
DPM 2174 2311
DPM repeszromboló lövedékkel 2795 2971
Tolatási sebesség 12 km/h 15 km/h

Waffenträger auf E 100 (P) visszatérését már a legutóbbi feketepiaci ajánlatkor is latolgatták a játékosok, de egyelőre nem várható az egység visszatérése.

Bár a Wargamingnél sosem lehet tudni, hiszen a Type 59 és az M6A2E1 esetében se volt szó eredetileg arról, hogy újra bekerülnek a Premium Shopba, végül mégis megvásárolhattuk ezeket a tankokat, -akár közvetett, akár direkt módon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.