Warzone ötödik szezon: új operátor és pályaváltoztatások

Warzone ötödik szezon: új operátor és pályaváltoztatások

Újabb teaser videóból kapunk rövid betekintést a Modern Warfare Battle Royale módjának változtatásaiba.

A Warzone ötödik szezonjába nemcsak a vonatok düböröghetnek be, hanem nagyon úgy tűnik, hogy a stadiumban is várhatunk valamit a jelek szerint augusztus 5-én induló új szezonban, -bár a dátum egyelőre csak spekuláció.

Ezúttal a népszerű YouTuber, JackFrags kapott egy újabb teaser videót, amiből a korábbiakhoz hasonlóan ugyancsak nem derült ki sok minden. A pár másodperces részletben egy különös kameraállásból a robbanás utáni eseményeket szemlélhetjük, és a helikopter elsuhanása után egy nagy villanással ér véget a felvétel.

Ami sokkal érdekesebb, hogy egy csatolt levélben a Shadow Company neve merül fel, amely egység az MW2-ben General Shepherdhez tartozott, így joggal lehet arra következtetni, hogy személyében egy új operátor érkezhet a játékba.

Ugyan General Shepherd meghalt az említett rész végén, de Kate Laswell megerősítette, hogy a karakter ebben az új világban életben van. Ha mégsem bizonyul helyesnek a tipp, arra mindenképp lehet számítani, hogy az ötödik szezonban egy új operátor is érkezik.

Amit biztosan tudunk, hogy az eseményekért antigonistaként felépített titokzatos Mr. Z karaktere felel -amit a negyedik szezon végén Captain Price fedett fel-, és ami ellen a Shadow Company ugrik be segítő kezet nyújtani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!