Elárulta a Ubisoft, hogy mennyivel emelik az új generációs játékok árait

Elárulta a Ubisoft, hogy mennyivel emelik az új generációs játékok árait

Megmenekülnek a pénztárcák, legalábbis átmenetileg.

Ahogy közeledik az új generációs konzolok piacra dobása, úgy kerülnek előtérbe a kiadók, amelyek a videójátékokat fejlesztik már ezekre az eszközökre. A világ egyik legnagyobb gaming vállalata, a Ubisoft is elárulta, hogy ők milyen mértékben emelik meg a konzolos címek árait, hogy tudják tartani a versenyt a vetélytársakkal.

A PlayStation 5 és Xbox Series X játékkonzolokra 2021-ben érkezik meg a Far Cry 6, idén az Assassin's Creed: Valhallának örülhetnek majd azok a gamerek, akik beruháznak az új konzolokra. Yves Guillemot, a Ubisoft elnök-vezérigazgatója egy konferenciahívásban megerősítette, hogy ebben az évben biztosan emelnek árat csak azért, mert next-gen konzolokra fejlesztett programokról van szó. Ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a jövőben ne változtassanak ezen a hozzáálláson, de erről többet nem akart elárulni Guillemot.

"A karácsony környékén megjelent next-gen játékokról azt tudom elmondani, hogy ugyanannyiba kerülnek majd, mint a jelenlegi konzolokra. Jelenleg erre fókuszálunk." - mondta a Ubisoft első embere.

Ez azt jelenti, hogy a jelenleg 60 €-ért előrendelhető játékok karácsonykor is 60 €-ba kerülnek majd. Hogy pontosan milyen játékokat tervez még a közeljövőben piacra dobni a Ubisoft, erről hamarosan még többet megtudhattok, ugyanis szeptemberben is lesz egy Ubisoft Forward online rendezvény, ahol a 2021-es esztendőre fókuszál a fejlesztő.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!