FUT Co-Op, Cantona, karrier mód és játékmenet újítások - ezt hozta a FIFA21 első trailere

FUT Co-Op, Cantona, karrier mód és játékmenet újítások - ezt hozta a FIFA21 első trailere

Egyeseket felcsigázott, mások szerint semmitmondóra sikeredett a FIFA21 új trailere, de egy biztos, beszédtémát szolgáltatott az új rész a rajongók körében, mert hozott néhány érdekességet.

Az EA Sports egy picit már a közösség bögyében van, és aligha ezzel a bemutató videóval sikerült csillapítani a kedélyeket, azonban még mielőtt lemondóan venne tudomást bárki arról, hogy semmiről nem szólt a trailer, vizsgáljuk meg egy kicsit jobban az információmorzsákat. Kezdjük ott, hogy a videó mellett egy honlapon számolnak be néhány újításról, amelyeknek bizonyos elemeit a trailerben ki lehet szúrni.

Játékmenet

Egyrészt büszkén írnak az új dinamikus támadó rendszerről, ami jutalmazni fogja a kreativitást és a kontrolt. Másrészt megneveztek néhány mechanikát is, mint az Agile Dribbling, Positioning Personality vagy a Creative Runs.

Agile Dribbling: Új skill move-ok várhatóak, és jobb reakcióval rendelkeznek majd a labdarúgók, különösen a technikásabbak, így az 1v1 helyzeteket impozánsabb módon lehet majd megoldani, feltéve ha valaki ügyesen bánik a kontrollerrel.

Positioning Personality: Jobban odafigyelnek majd az AI által irányított játékosok a pozícionálásra. Például minél jobb egy csatár, annál inkább figyel majd oda, hogy az utolsó védővel épp csak egyvonalba legyen kiugrásra készen. Az irányítók igyekeznek majd mindig üresbe futni, míg a védők a lehető legtöbb teret lezárják.

Creative Runs: Erről bővebb információ egyelőre nincs, a szlogen szerint labda nélkül is élethűbben és sokkal hasznosabban mozognak majd a gyepen a virtuális futballisták, ezáltal sokszínűbben lehet majd felépíteni egy-egy támadást.

Karrier mód

Itt is igyekeztek saját ötleteket megvalósítani miközben odafigyeltek a közösség visszajelzéseire is.

Interactive Match Sim: Egy szimuláció során már nem csak az eredményt írja ki a játék, hanem interaktívan be és ki lehet ugrálni egy meccsbe. Ez azt jelenti, hogy a játékos átveheti az irányítást amikor szeretné vagy csak szimplán a kulcsfontosságú eseményeknél (büntető, szabadrúgás, szöglet) lép a tettek mezejére.

Growth System: Részletesebben nyomon lehet követni egy játékos fejlődését.

Match Sharpness: Egy új mutató, ami azt jelzi, hogy egy labdarúgó mennyire tud jól reagálni a legkiélezettebb pillanatokban.

Active Training System: Ezzel pedig még jobban testre lehet majd szabni, hogy melyik játékosnak milyen módon kell fejlődnie a még jobbá válás útján.

Ultimate Team

Co-Op: Itt már ketten küzdhetnek egy csapatban a Division Rivals és a Squad Battles meccseiben, hogy minél nagyobb szintet érjenek el, és természetesen a jutalmak sem maradnak el.

Ami pedig sok rajongó szívét megdobogtatta, hogy Éric Cantona biztosan benne lesz a játékban, méghozzá az első Ikonok között.

VOLTA

3v3: Talán ezt nem nagyon kell megmagyarázni, de akár két további haverral is lehet csapatni az utcai focit.

A borítón négy feltörekvő és fiatal sztár lesz, míg a játékot már elő lehet rendelni hazánkban is, de azt nem árt tudni, hogy szeptember helyett október 9-én jelenik meg világszerte.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!