Csalás vagy a legkirályabb védekezés, amit valaha bemutatott valaki?

Csalás vagy a legkirályabb védekezés, amit valaha bemutatott valaki?

Egy FIFA 20 játékos lehet, hogy felfedezte a legjobb védekezést a játékban, de az is lehet, hogy a sorozat legnagyobb és legőrültebb hibájába futott bele.

Nem igazán akart hinni a szemének az az úriember, aki az alábbi videót feltöltötte, ugyanis számára nem vicces, mintsem inkább csalásnak tűnt a dolog. Mostanában a játékosok amúgysem zárták a szívükbe a fejlesztők, és ezek a jelenetek sem ebben nyújtanak segítséget, a FIFA20 ugyanis tele van bosszantó hibákkal sajnos. A védekezés szintén nem egy könnyű dolog benne, és nehéz mester szinten elsajátítani, viszont ez a mechanika, ami lentebb látható nagy segítséget jelentene.

Az általa rögzített klipben ugyanis egy ellentámadás során elindult bal oldalon Jay-Jay Okochával, de ami ekkor történt, elég nagy hitetlenkedésre ad okot. Nagyjából az oldalvonalnál rohant előre senki által nem zavartatva, amikor az ellenfél soraiból Trent Alexander-Arnold az öltözőből kifutva száguldott be elé, és játszi könnyedséggel szerelte, de valljuk be, erre senki nem tudott volna rendesen felkészülni.

Wait what? Where? How? Wth? That's hacking right? from r/FIFA

Az ember azt is alig hiszi el itt, amit lát, és nem igazán van rá értelmes magyarázat, hogy ez miként történhetett. Talán nem véletlen a poszt elnevezése sem, ahol csak hebegve-habogva kérdezi a közösséget a történtekről. De a válaszok között is találni érdekességeket, sőt az egyikük fel is hívta a figyelmet az ellenfél zsenialitására:

"Alul a 2D-s pályán látható, hogy kifut a játékosával a pályáról, és mikor már nem látszik váratlanul visszatér. Ez az ember egy géniusz."

"Néhány nem tehetsz mást, csak hátradőlsz és gratulálsz az ellenfélnek az elképesztő intelligenciájához. Csinálta már ezt rajta kívül valaki? Valószínűleg nem. Elképesztő meglátás, létrehozta a saját metáját."

"Ez a videó a legjobb, amit valaha láttam FIFA-ban."

A gyors és eszes észjárás bizony győzelmeket érhet, de ha más nem az ellenfél totális összezavarása is nagyon hasznos lehet egy tétmérkőzés alatt. Viszont tényleg nem olyan rózsás az EA Sports helyzete, amire rátett egy lapáttal a konkurens cég bejelentése, ami szintén megharagította a FIFA rajongókat és követelnék, hogy valami hasonlóval rukkoljon elő a kiadó is, de egyelőre erre vajmi kevés esély van. Egyelőre ki kell bírnia mindenkinek a FIFA20-szal, valamint érdemes átgondolni októberig a FIFA21 beszerzését. 

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!