2020 második felének legnagyobb dobásai videojáték fronton

2020 második felének legnagyobb dobásai videojáték fronton

Ezeket a játékokat várjuk a leginkább 2020 második felében.

Már túl vagyunk az év felén és bár volt egy-két igazán remek játék az elmúlt hónapokban is, a legnagyobb címek még csak most jönnek majd. Összeszedtük azt a hat játékot, amit már mindenki tűkön ülve vár és amik egytől egyig kasszasikerre vannak ítélve. Persze többször is láttuk már, hogy a legbiztosabb sikernek tűnő címek bukják néha a legnagyobbat.

Baldur's Gate 3 - valamikor augusztusban

Kerek 20 év telt el a Baldur's Gate második része óta, a Larian Studios viszont elhozza nekünk az évtizedek óta várt folytatás. A Divinity: Original Sin első és második részével megmutatta a csapat, hogy ha valamihez, akkor az old school, körökre osztott, fantasy szerepjátékokhoz nagyon értenek. Az Early Access megjelenését augusztusra lőtték be, de kihangsúlyozták a fejlesztők, hogy különösen a koronavírus miatt csúszhatnak a projekttel. Reméljük nem fognak.

Marvel's Avengers - szeptember 4.

Óriási hype lengi körül a Bosszúállók játékát, ami nagyjából érthető is, hiszen egy elképesztően tehetséges csapat, a Square Enix hegeszti a programot.  Az eddigi előzetesek és játékmenet videók azonban nem mindenkit győztek meg a játék minőségéről, de szerencsére nem kell vár sokat várnunk, hogy elindíthassuk a programot.

Dying Light 2 - valamikor az ősz folyamán

Eredetileg idén tavasszal kellett volna megjelennie, de aztán eltolták a fejlesztők, pontosan nem tudni mikorra. Ellentmondásos hírek is érkeztek a zombis játék felől, egyes források szerint katasztrofális a fejlesztés és rengeteg hibával küszködnek, de ezt a stúdió persze cáfolta. Ha hihetünk a pletykáknak, akkor még idén ősszel megjelenhet a játék.

Watch Dogs Legion - október 29.

Nem volt rossz játék az első két rész sem, de átütő sikert nem arattak. A Legion javíthatja majd ki az elődei hibáit, legalábbis reméljük. Az biztos, hogy már most sokkal egyedibbnek, frissebbnek és érdekesebbnek tűnik a játék, mint a széria első két felvonása.

Assassin's Creed Valhalla - november 17.

Évek óta pletykálták már és a Ubisoft végre tényleg elkészíti a "vikinges AC-t". A kiadó Forward névre keresztelt eseményén alapos betekintést is engedtek a játék világa és még gameplay-t is kaptunk. Meglátjuk mennyit sikerül fejlődnie, hiszen bár az Odyssey is remek volt, sok újdonságot nem tartalmazott az Origins-hez képest.

Cyberpunk 2077 - november 19.

Nem túlzás azt mondani, hogy az év legjobban várt játékát tisztelhetjük a Cyberpunk 2077 személyében. A The Witcher széria alkotói szívvel-lélekkel dolgoznak a játék minden apró részletén, ami a csapat eddigi legnagyobb játéka lesz. Az eddigi információk és videók több, mint meggyőzőek, csak tudjuk kivárni a megjelenést.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!