Egészen hangulatos, ingyenes Star Wars játék jelent meg Steamen

Minden igazi Star Wars rajongónak kötelező a játék, főleg, hogy ingyenes.

Az utóbbi hetekben több EA játék is megjelent Steamen, Battlefield, Dead Space címek többek között. Mostantól pedig az egyik legjobb Star Wars játékot nyúzhatjuk a Valve platformján!

Bár jócskán megkopott a Bioware hajdani fénye, a Star Wars: The Old Republic még a jól sikerült játékaik közé került anno mikor megjelent. A Knights of the Old Republic játékok a mai napig fantasztikus szerepjátékok, a The Old Republic pedig végre lezárja a történetet, igaz, nem abban a tálalásban ahogy azt elsőre gondolnánk.

Az SW:TOR ugyanis MMO, azok közül is egy roppant érdekes fajta, mondhatni egy Bioware-féle MMO. Sokkal erősebb a történet, az úgymond singleplayer vonal, mint más MMO-k esetében, de azért a WoW-on felnőtt játékosok is megtalálják benne az örömüket. Számos kiegészítőt megélt már az alapjáték, ami bár nem hibátlan, kétségtelenül izgalmas és árad belőle a hamisítatlan Star Wars hangulat.

Évek óta játszhattunk már a programmal a saját launcheréből, de most végre Steamre is megjelent, teljesen ingyenesen és minden jóval megspékelve. Gyűjthetjük a Steamen már megszokott kártyákat, kitűzőt kovácsolhatunk belőlük, vannak achievementek és már él a crossplay is a Valve és az EA platformja között. Természetesen mikrotranzakciókat tartalmaz, de teljesen ingyen játszva is végigélvezhetjük a lebilincselő sztorit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!