Minden tank szuper, de az amerikaiak még mindig a legszuperebbek

Minden tank szuper, de az amerikaiak még mindig a legszuperebbek

Egy új amerikai páncélos, a jól ismert Chaffee felturbózott szuper verziója került bemutatásra a szuperteszten.

Megérkezett a szupertesztre az М24Е2 Super Chaffee, egy tier VI-os amerikai könnyű harckocsi a prémium variánsok közül. Egyelőre nem ismert, hogy az egységet mikor és milyen apropóból tervezi integrálni a játékba a Wargaming fejlesztőcsapata, de az előzetes paraméterekre már most vethetünk egy pillantást.

A 75 milliméteres főfegyverzet átlagosan 115 sebzés kiosztására alkalmas, valamint alap páncéltörő lőszerrel átlagosan 120 milliméter vastag páncélzat leküzdésére alkalmas, amit keményfémmagvas prémium lövedékkel 155 milliméterig tornázhatunk fel.

Maga a löveg jól stabilizált, a szórása 100 méteren 0,44 méter, ami mellé 1,7 másodperces célzási és 4 másodperces töltési idő társul. A jármű látótávolsága 380 méter. Mivel ez egy könnyű tank, ezért természtesen jól gyorsul és mobilis, ellenben a páncélzatára nem célszerű támaszkodni.

Játékbeli fotókon a Super Chaffee

Nektek mennyire szimpatikus az eddigiek alapján az új amerikai páncélos?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.